Toysdaily 玩具日報

Hot Toys ironman mark vii討論(新加左相)

回復 135# kafai1978

我仲諗緊值唔值用2牛追新版mark iv + 滅火器...
回復 138# simson464

二牛連滅火器 ok 啦, 我見隻滅火器單 bid 都去到三至四魚. 即係隻 mk4 都係 16魚左右.
回復 139# coltrane

賣埋個tony頭又有3~400:63:魔鬼呀:69:
回復 136# bunchan
有D啦,有朋友訂左成set,
我玩過下,display的確好靚,
所以想買套淨Suit-up。
回復 140# simson464

尼到通街都系魔鬼ga la wakkakakaka
回復 141# kafai1978

套淨Suit-up原價係幾多左右?:77:
回復 138# simson464
其實等得o既,應該仲有得跌,
你睇由復仇者上畫26魚到而家20魚,
都已經趺左6魚啦。
滅火器個人感覺可有可冇,
因為做得麻麻地...!!!!!!
話時話, 網上套 suit-up 個價比 HT 個原價平咁多, 真係算抵嫁......(魔鬼 mode...)
回復 143# simson464

原價成 25 魚嫁.
回復 143# simson464
好似係2430(冇記錯),
當時加11魚就有埋MK4同滅火器。
回復 141# kafai1978

我果套都未有时间搞
回復 148# kafai1978

咁17魚真係幾抵啵............

反而mark iv 個價仲係高企...
回復 149# simson464

搞到我都心郁郁想買
回復 150# KAN0529
買啦,買啦....!!!!!!!!
Display出黎,真係好正架,
況且17魚又唔係貴(低過Batpod),
我下個月都諗住入..........:36: