Toysdaily 玩具日報

Hot Toys ironman mark vii討論(新加左相)

相信全部甲自己都有個爐在心口,並非一個空洞,透出著裝者心口個爐,否則War machine配黑人上將點運作?
過往IRONMAN MK2~5 SUIT UP都係著左胸甲先會著心口燈 表明件甲只係有一個動力源 即係TONY心口嘅REACT ...
da3212000 發表於 6-10-2012 03:31 PM

但師兄你個講法我有少少意見,第2集中,黑人都著過mark 2,如果件甲冇動力源,點運作?
haha原來係fans cosplay,咁唔怪得啦! :x
但師兄你個講法我有少少意見,第2集中,黑人都著過mark 2,如果件甲冇動力源,點運作?
Toro 發表於 6-10-2012 06:06 PM

相信師兄佢係講漏左一樣野,第2集MARK II本身已經另外裝左一個爐上去了,響美軍基地果陣就已經解釋左
原來 Mark vii係雙爐機 and MK7有獨立嘅能量源.... i see
相信師兄佢係講漏左一樣野,第2集MARK II本身已經另外裝左一個爐上去了,響美軍基地果陣就已經解釋左
okok112233 發表於 6-10-2012 10:56 PM

呢個其實一直都覺得有問題,美軍基地個爐明顯同Tony嗰個一樣,都有咁上下厚度,照計Mark II 胸甲應該厚好多先著到,因為不像Tony心口有洞!但現在是同IV,VI 一樣,認真睇似乎好大問題!
請問有無師兄有多一張單, 可要可唔要咁讓比小弟.
因小弟當初訂唔到.....

哈哈,個爐改左,唔知隻一比六會唔會改返
請問有無師兄有多一張單, 可要可唔要咁讓比小弟.
因小弟當初訂唔到.....
ilovetoys 發表於 15-1-2013 12:43 PM

讓:36:
麻煩上阿虎望下 同埋而家太多良心騙子 現實friend就話讓姐:67:

麻煩上阿虎望下 同埋而家太多良心騙子 現實friend就話讓姐
Paner1sti 發表於 15-1-2013 01:44 PM

我當然睇左先會黎問
嗰到得兩張,最平都比人抬到18 魚.
我只係上黎問一問啫
我當然睇左先會黎問
嗰到得兩張,最平都比人抬到18 魚.
我只係上黎問一問啫
ilovetoys 發表於 15-1-2013 02:10 PM

ss上面都重有得訂, 會唔會平過炒價
ss上面都重有得訂, 會唔會平過炒價
batmanbruce 發表於 15-1-2013 02:30 PM

會呀....唔使兩牛.
但我未試過喺SS 訂, 又未包shipping, 又唔知shipping 幾錢~
會呀....唔使兩牛.
但我未試過喺SS 訂, 又未包shipping, 又唔知shipping 幾錢~
ilovetoys 發表於 15-1-2013 02:39 PM

睇你ship去邊, 而家同人買訂單, 如果唔係首日都唔知等幾耐, 又有風險, 不如將炒價俾郵費好過啦.
會呀....唔使兩牛.
ilovetoys 發表於 15-1-2013 02:39 PM

ss好似唔ship香港的
睇你ship去邊, 而家同人買訂單, 如果唔係首日都唔知等幾耐, 又有風險, 不如將炒價俾郵費好過啦.
batmanbruce 發表於 15-1-2013 02:44 PM

研究緊:42::42::42: