Toysdaily 玩具日報

Hot Toys ironman mark vii討論(新加左相)

如師兄所講已經貴成8舊, 新野唔會貴double掛
之前炒得起果D HT都係因為出貨少, 而家每一隻供應又點會 ...
batmanbruce 發表於 15-1-2013 04:34 PM

你都啱既.
所以我一心都係睇下呢到有無巴打有單可讓, 再唔係都等現貨
點解我見唔到有比多8舊既單:63:
近排睇返IM 其實IM係金屬"啞"色 並唔係反哂光過隻
見HT咁多隻都好"令"身 其實係現時技術做唔到定點?
PS. 並非挑骨頭 純討論

回復 229# werewolf1995

Mark 3 好似就係想跟電影隻色,但效果好似麻麻
回復 230# kenso23

純粹個人意見:
其實我覺得"啞色"比閃令令冇咁"膠"feel
睇返隻Secret Project啞灰色真係好靚 不過炒得高得濟 $$$$$$$ :54:
以前o既IM連紅色都搞唔好(粉紅底) 相信而家應該做得到掛...
不過似乎好似我咁鐘意啞金屬色o既人唔多,,, {:1_229:}
4月派貨未{:1_232:}
回復 232# 東方無敵

以HT嘅派法,就算四月中派首日單,以當時會展個勢,六月有得到手算有運
最好今個月派!甘就最正:handshake:
四月派十一月欏貨
HT 每個鐘頭派玩死你:49:
MK7, LOKI, HULK, CATWOMAN, SPIDERMAN
我仲有5張單就燒晒:$
新開訂都無野中 (TONY、史太龍都成功忍到)

慢慢派唔急,玩住承太郎先{:1_226:}
頭像被屏蔽
有無人實際派貨日期幾時?
等左好多個月都無消息•••••

根本唔岩比例, 頭唔夠橫頸唔夠粗,手腳唔夠粗,手腕太直,要向內彎先有力,elbow太長,腰唔夠粗,整體就係美型晒 ,錯晒
根本唔岩比例, 頭唔夠橫頸唔夠粗,手腳唔夠粗,手腕太直,要向內彎先有力,elbow太長,腰唔夠粗,整體就係美型晒  ...
sorsor 發表於 20-4-2013 04:55 PM

咁你有無訂呀?
回復 240# hk小文

呢隻無
愛國者比例好少少有訂