Toysdaily 玩具日報

Hot Toys ironman mark vii討論(新加左相)

我都希望佢咁出:shiny:

其實無話一定要出得好,出得唔好咪唔買,又或者佢出得麻麻但賣好平呢,點知呢?
希望黎緊動漫節都會見倒mark vii出現啦
小兒麻痺症 {:3_126:}
so stupid............yaxxx 已有預訂 Hot Toys hottoys Avengers Ironman Mark 7 1比6 12 吋 action Figure 第一日單 。。。。。。等下啦 i dont mind waiting.......$4xx wor
呢隻 MARK 7 唔靚都無所謂啦, 反正來來去去都差不多, 而下年又有 MARK 8 (可能又有 9,10 tim ), 我自己已經覺得太悶了.
佢個隻板,真情唔駛睇畫線都知道錯曬,擺個咁既 pose ,真係好趕客。呢D咁大型展覽會,都擺到咁樣,都唔知真 ...
老孫 發表於 16-7-2012 10:43 AM

之前在 尖咀 the one 搞個展覽,;都show 晒的變色 mark3 / mark 4/mark 6 出唻.,....
今時今日的 ht,,,,, 已經串到唔怕"趕客":30:
如果真係出成 咁, 咁可以慳返咯.
鴕鳥背,黃蜂腰,ET頸,阿婆胸,真係沙頭角村長個女 - 李愛
睇呢張相,我就覺得好大機會係個胸甲未裝好.....!!!!!!!

回復 95# sskytoy

一早已经有ga la.师兄,条友仲有Hulk tim.....
回復 102# bunchan
咁搞笑!未開訂就有得訂定先,唔通佢係笑萬做既?一有消息就過隔離鋪訂?:71:
我覺得佢根本隻隻公仔都擺得唔夠好,上年都見有 HT 人在場,今年好似好求奇放隻係度擺就算,都唔知係咪外判左畀人攪就算。
回復 103# jackie1011

相信係現時點:56:
行過去真係好方便
回復 103# jackie1011

都系炒家多ga la...同埋3xx應該系幫你排隊,晤計單錢ah ma∼∼