Toysdaily 玩具日報

樓主: kevinwong4ever

[新品消息] Hottoys Amazing Spider man 實物終於有得睇了

無錯~無錯~唔好為買而買,現在喜歡就買,亦唔好為日後會唔會有加強版而唔買,什麼東西都會有機會改進推新,只要現在對佢有愛便買,這段陪伴你的時間係追唔返的!
今日睇過實物有D想訂.........:)
但無$了:sad:
呢只Spiderman真惨。。。
discuss 的价值都没有人回复。。。。。
But the last version spiderman 好好多 不过不能换头。。。。
其實隻真係冇乜好discuss:79:..... (不喜勿插)
有沒有朋友中了???
fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/556564_10150956550912756_1655450463_n.jpg
這個.....
facebook.com/photo.php?fbid=10151077384820775&set=a.10151077369570775.488711.329955510774&type=3&theater

MEDICOM個頭頂...起碼無條明顯車線.......
MEDICOM個頭頂...起碼無條明顯車線.......
aruns 發表於 19-7-2012 02:01 PM

咁你去買MEDICOM囉:73:
Medicom個隻個頭係全膠,Hottoys個頭係用包膠,你覺得hottoys會大貨出到咁是無可能啦!
Medicom 果個BODY 好廋下.......唔多打得咁......
將M記頭放落ht身就好喇!~~~~~~~~~~:34:
我套戲已經睇完, 但都無意欲去訂, 決定 pass 了.
其實我覺得呢隻SPIDERMAN跟果D 配件好似太少咁.....唔夠誠意  >_<
大家點睇???  應該跟D 咩先好 ???
回復 137# bigmic2109

如果佢送呢個雕像 Stand,我一定會買。
請問你呢個係咩黎???