Toysdaily 玩具日報

樓主: kevinwong4ever

[新品消息] Hottoys Amazing Spider man 實物終於有得睇了

其實都唔差
不過買平D比較值
個比例又怪怪地...個樣又唔太似...失望.......
反而有d似Tottenham 既 Bale....
aruns 發表於 27-7-2012 12:20 PM

其實個body係咪唔同toy hunters之前果隻?
其實都唔差
不過買平D比較值
andrew_wongyk 發表於 28-7-2012 01:07 AM

I agreed.  Looking at the actual figure is not that bad.  The cloth's texture also looks interesting on display.
頭像被屏蔽
訂左:26:
越來越覺得佢似李子雄
下次都係睇實物先訂
條頸長到咁都show出黎俾人睇~
頭大身細.....兼長頸!
手腕及手指偏粗!
:72: SO UGLY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

其實主角條頸本身就咁長,下次插之前不如了解下先

(www).facebook.com/photo.php?fbid=505071086185777&set=a.505068826186003.127973.100000486707417&type=3&theater

首日在動漫節拍,Spiderman 相,頭那線已沒明顯.....
因為呢套 Spider Man 又係三步曲,
HT 一定會留一手唔出到最好, 留番比下兩集
動漫展個辦好似唔係講到咁差 唔知有無修改過?
Nice!! Must Buy!!! :71:
都差不多係時間截訂了。
認真講,個頭雕真係麻麻,
唔及真人咁"靚仔"....!!!!!!!!