Toysdaily 玩具日報

樓主: kevinwong4ever

[新品消息] Hottoys Amazing Spider man 實物終於有得睇了

睇完電影更加冇興趣
我相信大家小左咁耐,ht會搞搞隻野既
KAN0529 發表於 17-7-2012 11:09 AM

請問你的圖片係咪係HOT TOYS STORE 度影架 ??? THANKS
回復  kaibkaib95

其實睇返toy hunter個辦係好好多
KAN0529 發表於 17-7-2012 11:04 AM

點樣好都好,我尋日路過第一次望
真係幾靚,但係我真係好唔鍾意條頸…
同埋總係覺得腳掌太大

個頭蓋頂比人斬左一刀.....真係好肉酸:72:
但係講真, 睇實物, 今次SPIDERMAN D 衣服物料係幾靚呀 ~~~~~
有預感,頭雕同大貨一定靚仔....!!!!!!
所以一早訂左.....!!!!!!!
回復 114# bigmic2109

D相係另一位師兄係th影
我覺得呢隻真係唔似大家講得咁差
當然ht可以再做好d啦
我認為唔洗心急買住, 有耐性可以等佢出續集先. 不過可能等成三年. 戲上但貨都未出.
HT 到時d技術一定好過呢 ...
supermodehk2 發表於 17-7-2012 12:46 AM

Ching諗o既野同我一樣:58:

回復 117# kenny52494

咁唔洗買啦其實:(
第二集應該過2-3年先有,
到時等到貨又唔知幾耐
咁如果出第三集呢?
又等到第三集先買??
不斷的等下一隻
恭喜師兄慳返唔少
回復 118# KAN0529

認同,所以我自己都係鍾意就訂,唔會理佢出唔出第二集,姐係好似ironman咁,明知佢一定會有下一集,重有大家都知佢D甲多到離哂普,咁唔通等佢出到最後一集,最後一套甲先買?當然唔鍾意就另計:o
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
回復  kenny52494

咁唔洗買啦其實
第二集應該過2-3年先有,
到時等到貨又唔知幾耐
咁如果出第三集 ...
KAN0529 發表於 17-7-2012 01:32 PM

第二集已經confirm咗係兩年後上映,而且如無意外新Spider-man's Series係Trilogy
S-M唔同Iron man咁集集都換2-3件甲,IM o既甲同依加追手機一樣無止境
鍾意邊件就買邊件,冇得等,但Spider-man個造形就唔同,就算改都唔會大改

好似Nolan's Batman Series都只係換咗一件suit咁大把
如果當年忍到手DX02咪等到今日最貼近劇造形o既DX12

而且今次隻HT Amazing S-M重有好多改善空間(頭、眼、腰等等)
只要HT一日未龐斷哂巿場,佢o既Product都會肯改善同進步

你心急照訂都冇人阻到你,HT唔同笨大模型咁幾廿至幾百蚊就有隻
對較低消費力玩家黎講下下千幾蚊o既HT就要好好咁嚴選
回復 122# kenny52494

我認同你Batman,DX12好過DX02呢個論點,你呢個論點放係Batman係成立,因為DX02都好多人買,呢D大賣ge作問,
HT會再推出新版,因為佢知會大賣,但如果今次Amazing spider-man冇乜人買呢??HT會唔會再出都係一個問題,
好似Ghost rider,Blade呢D出完一集ge版本就冇再出了,加上Andrew Garfield ge 頭雕下一隻會唔會有又係一個問題,
所以都係果句,鍾意ge買左先都冇壞,唔係到時後悔又要後追,當然都係果句唔鍾意就另計,唔好為買而買:o
今天的事今天做,小學都有教:he: