Toysdaily 玩具日報

樓主: kevinwong4ever

[新品消息] Hottoys Amazing Spider man 實物終於有得睇了

我都訂左唯有希望大貨好D la
回復 62# DevilDavidHK

我反而覺得唔錯喎
唔似大家講得咁差
雖然我都無訂
回復 62# DevilDavidHK
我明白,:64:其實我最唔like頸位,希望大貨整體真係有改善
我就等佢出人樣頭雕,ok既都唔理個gg頭照訂。
回復 65# KAN0529

雖然我未去睇過板,但已圖來睇,我都覺得唔係咁差,其實E+出得D Body好多都係肌肉型,好少body,好似男主角個身型,就算真係重新做一個body都未必一定似:(
回復 66# 展某

頸位佢可能為左跟返套戲,男主角除左頭套要露頸,所以先咁:(
睇左實物,隻c眼真係好明顯,好唔順眼
其實唔知大家有無留意到,其實佢既蜘蛛紋已經由凸出黎改為凹入去,好似籃球紋咁,我覺得已經算係咁!不過有D位真係好難接受,又爆頸又爆頭,真係好想佢出埋個頭雕之後會改隻好D既show出黎!
轉 from Hot Toys Collectors facebook

San Diego Comic Con 2012 - The Amazing Spider-Man - Spider - Man
//fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/376854_368494323223557_1771200303_n.jpg
頭像被屏蔽
還樹係出希望出好D,真係唔係人人有錢個個VER.去追,有時HT都幾得意,HIT果D又麻麻,反之D配角有時又整得幾好.....(個人感覺)
頭像被屏蔽
揾日睇下件野先決定訂唔訂~:42:
攞戲飛時睇咗,頭有修正,但腰就••••••
整體仔細,但未睇戲,無乜感覺,人樣未有,無乜意慾:52:
其實唔跟人頭,加坐㙮或牆比佢爬,平兩舊反而我會即入:36:
睇咗實物,都有少少失望,個body太橫!有條水筒腰!如果用小龍body加高唔知會唔會好啲呢?因為主角真係好瘦!不過小弟還是訂了!:(