Toysdaily 玩具日報

樓主: kevinwong4ever

[新品消息] Hottoys Amazing Spider man 實物終於有得睇了

轉 from Hot Toys Collectors facebook

San Diego Comic Con 2012 - The Amazing Spider-Man - Spider - ...
fggdddsally 發表於 15-7-2012 02:19 AM

幫你!!~~~~~~~:36:
幫你!!~~~~~~~
kevinwong4ever 發表於 15-7-2012 04:13 PM

頭,頸,身分件實在不及上一隻紅蛛一體化效果好:78:
頭,頸,身分件實在不及上一隻紅蛛一體化效果好
Oldcat 發表於 15-7-2012 04:23 PM

仲有件衫實物好易摺,D 摺痕好覺眼!!~~~~~~~~~~~~~:69:
頭,頸,身分件實在不及上一隻紅蛛一體化效果好
Oldcat 發表於 2012-7-15 16:23

車功差不少, 跟上兩隻比, NO WAY:72:
岩岩去訂會場三寶順便睇埋實物
隻蜘蛛俠真係唔係大家講得咁差
最大問題都係有師兄提過既水桶腰
胸同腰圍基本上差唔多,身型真係麻麻
其他都無咩大問題,件衫既質料我都幾鐘意
希望到時改下條腰加出返個靚仔頭雕啦
頭像被屏蔽
HT蜘蛛俠,呢隻已經係第三隻,
絕對有經驗,我好有信心大貨會靚過樣板...!!!!!!!
回復 86# kafai1978

無錯,而且我覺得而家係個身形差d姐
HT蜘蛛俠,呢隻已經係第三隻,
絕對有經驗,我好有信心大貨會靚過樣板...!!!!!!!
kafai1978 發表於 16-7-2012 03:51 PM

認同,而家好明顯只係因為趕係SDCC同 hk comic con 出sample
回復 86# kafai1978

同意!!

當年第一隻紅豬就係個版唔掂無訂~後尾要搞到高追~

反正呢隻又唔係貴,有d把握佢大貨會正過個版,如果唔得就粗玩佢!!..XDDD
但....幾時先有頭雕睇呢...???
Batman個頭都好似未批,
但都可以show出黎,
莫非豬豬俠個頭未雕好~?????
其實改到好似ps果張已經好滿意
我認為大家都會好想等埋個頭雕先決定訂唔訂!:34:
Is that ordering still available???
回復 93# bigmic2109

應該有排先cut