Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] DX12 BATMAN集中討論 已發現最新問題 已加圖7/22

咦!仲以為係版主出集中討論添,樓主想撈埋??:p
回復  dvddvdhk

中肯!
DX02俱往矣
新BM係有進步
可動度高,又有之前“限定”先有既頭雕
所以 ...
adidas 發表於 9-7-2012 02:28 PM

對我地呢d吾係VIP , 吾去動漫 , 吾鍾意後追既人 , 番出真係一大喜事 !!
batpod後面係唔係一早預左可以放支脈衡炮?
讚下舊果隻又比人話炒家,想在這裡反影一下想改善地方又比人插,有時都幾灰
成千幾蚊買隻公仔,緊 ...
akiaki 發表於 9-7-2012 12:54 AM

回復 188# hottoys專家

師兄,算吧啦呢d位就
最大問題係個咀,真係唔似
Btw,你個spiderman post做咩潛左水既
回復  hottoys專家

師兄,算吧啦呢d位就
最大問題係個咀,真係唔似
Btw,你個spiderman post做咩潛 ...
KAN0529 發表於 10-7-2012 04:19 AM

做人總會比人罵 我做得唔岩 比人罵好正常
你對我既批評我都接受 D人話我得8歲智商 我都接受

做人唔係做比人地睇 咁多位都話係ps 我無理由同你地嘈

而且我只係路過見到張圖 分享下 ( 我不是SPIDER-MAN飯)

仲想小我 就係呢個帖到小 我點都會行番出黎 保證唔會潛水^_^

而且我唔會24小時守住部電腦/_\

講番個笑咀先 我好似味見過BATMAN笑-__-
我都想要番個正常樣
個有牙下巴就.... 我個人認為 where it come form?

跟住呢張做就完美
你話岩唔岩先>V<
hottoys專家你EQ唔係低少少咁簡單wo, 只要一有人反對聲音你就出盡力去話人.

另外你只係對隻batman ...
supermodehk2 發表於 8-7-2012 11:19 PM

姐係呢 你講既野 我都唔見得你EQ好高
回帖大部分都係批評 而完全唔關主題事
批評is ok 你咁叻 你教下我做人 但你又講埋D白痴例子 (如果你係成年人..so sad)

對我咁執著做咩? 我又唔會報答番你>V<
知錯能改係好事 我向人認錯.. 你就一直一直插 (其實我都唔想理你 不過你對我咁執著-_-)
我幾隻字令到你講完又講  威威

(只要一有人反對聲音你就出盡力去話人) 你講緊你自己?  你爬下文 大把人反我 你睇下我係唔係全部應!
你最後分清楚 咩叫回帖 回應 咩叫插 話人 串人等等

回住咁多先 (廢事一陣人地又話我追住人黎罵>V<)

最後希望你下次回帖 講番隻BATMAN 唔該^_^

事先講明 此回應沒有插你的意思 (如果你識分 就唔洗打呢一句)
睇相就話咀咀姐, 真係拿上手, 12肯定好過02啦, 02件戰衣都不及m記來得真呢.
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
回復 194# supermodehk2

捉錯處都咁認真
讀書應該都好認真
DSE應該定過抬油

BTW,我係來玩玩具,唔係來驗屍的
驗屍報告留番比讀法醫的樓主(應該係呱...)慢慢寫,再出書
就算HT今日即刻用宣傳相果隻出貨
我都好滿足
我15歲都覺得你煩,呢d之不過係超少&#22021;問題
樓主可能覺得呢千幾蚊係筆大數呢~
有批評係好既,不過唔好太過火~
大家都唔明樓主做到咁想帶比人咩信息?
認叻?你個名都令人反感了,
想問你,你有幾多隻HOTTOYS?
你拎上實物分析後,再自改,我相信到時就更多大大覺得你係真材實料~
但係紙上談兵,人人都做得啦,
人咁細就計較咁多,大個可能變病態,
世界上無十全十美既野,千幾蚊貨仔,買返黎為個開心姐~
下次再出圖,再批評,唔係唔得,先改左你個不可一世既名先吧啦,

HOT TOYS專家?憑咩?
真係以為改咩名你就係咩,咪笑大人個口啦
回復 197# JUNOWONG28

如果真係說到做到,自己DIY改靚隻DX12,我真心好佩服佢
又或者自己雕頭再搵工廠開模量產,去改善對現有不滿,就真係專業、專家:77:
回復  JUNOWONG28

如果真係說到做到,自己DIY改靚隻DX12,我真心好佩服佢
又或者自己雕頭再搵工廠開模 ...
adidas 發表於 10-7-2012 03:01 PM

本來都唔想出聲,但見佢覺得自己根本無問題~
呢個世界上最討厭既人係覺得自己無問題,問題只出係其他人身上~
岩既,病態驗屍官係呢D特質,而家無錢買就圈圖,第時同人交收咪放大鏡+電筒囉