Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] DX12 BATMAN集中討論 已發現最新問題 已加圖7/22

頭像被屏蔽

有一段時間, 我唔睇玩具日報, 就係因為果時12吋討論區, 比呢種post洗版...................
其實各師兄唔覺佢係打手嚟咩!機本上佢係度不停制造事端,攪罵戰呢:36:
頭像被屏蔽
本來都唔想出聲,但見佢覺得自己根本無問題~
呢個世界上最討厭既人係覺得自己無問題,問題只出係其 ...
JUNOWONG28 發表於 10-7-2012 03:11 PM

同意 , 就算真人擺係你面前都吾會同電影入面一樣啦 , 我勸樓主不如賣左張單佢會好d , 到時出大貨 , 分分鐘仲多錯處 , 到時淨係記得玩photo hunt 都吾記得買呢隻玩具返黎既目的 .
頭像被屏蔽
同意 , 就算真人擺係你面前都吾會同電影入面一樣啦 , 我勸樓主不如賣左張單佢會好d , 到時出大貨 , 分分 ...
dvddvdhk 發表於 10-7-2012 10:02 PM

我依家有d怕到派貨果陣樓主排係我前面度拎隻batman:69:
我依家有d怕到派貨果陣樓主排係我前面度拎隻batman
Softsong 發表於 10-7-2012 10:25 PM

可能嫁 到時多多指教 不過我唔係check件的 放心吧^^
回復  supermodehk2

其實le.....大家都係玩具ge愛好者, 大家一齊都係俾個15xx - 16xx. HT有d位做得吾似 ...
jozy 發表於 10-7-2012 04:53 PM

我都認同..佢原意都係想大家最後得到一隻更出色既dx12 jei......但其實而家已經去到對人不對事既情況,大家都係入黎圍插佢...雖然佢有d回應真係插....但如果因為佢令到任何一個人對dx12提出要求就會比人插禁就唔係禁好....呢個post原本應該係討論dx12,大家都係停止批鬥"專家"啦......
利害,喉核位都睇倒!:66:
頭像被屏蔽
中肯D講句

在下沒有本事,財力,技巧,技術,工具,材料,頭腦,時間,人力,物力

去打造一隻屬於到自己既黑夜之神,Batman

每一家餐店也是炒同一味你喜歡的菜,當然你喜歡才會去點這味菜

好吃與不好吃,相信大家都試過這情況

希望大大 放過呢隻Batman一馬...玩具黎姐
回復 225# supermodehk2

又係ge..... 樓主EQ高d ma.....
講真玩具je.....又吾係1:1.......但求玩得開心痛快......
樓主又真係過份地Detail 左d ge.....有意見是對的....是好的....我都鐘意大大們一齊Comment下.....但意見都係Realistic d 好....
樓主要問自己"係咪真係gum大分別先.....改個小小的角度係咪會將1:6 transform 成1:1 gum detail 先?"
加上Movie都末上, d意見detail到好似Batman個設計師gum...... :cool:

這個問題大家看到嗎?

這個問題大家看到嗎?
bender 發表於 11-7-2012 02:09 AM

香港網無呢個問題喎:58: