Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] DX12 BATMAN集中討論 已發現最新問題 已加圖7/22

聽完咁多位講, 令小弟回想起當初mms batman tdk version 既大肚問題
由bbq大大發起去磨肚改善身型, 身體力行去改善一隻figure 既不足 (過程中仲親傷隻手), 令佢更加完美, 果時forum 真係有好多專家高手
O岩O岩行過,
仍然見有人龍O係"趙飯"出面,
今日仲要晒到好似沙漠咁......
加油呀HOTTOYS烈士!!!!

(我覺得咁多人支持既話, HOTTOYS 好應該為客人做返D野囉
E.G. 擺返兩把太陽遮OR 大風扇都好丫....)
過份執著咪令人討厭
成日要求ht改 不如send個email去ht度投訴下,或者自改一隻出黎改到滿意為止
係度畫圈圈俾人插又插返人然後係度一打十冇用架
頭像被屏蔽
大家也曾年輕過,何必認真。認真,你便輸了

:71::71::71:
大家也曾年輕過,何必認真。認真,你便輸了

年輕人總是渴望別人的認同和回應,你睇依家遊行個班大學生?  ...
羅蘭 發表於 10-7-2012 03:24 PM

大大你說出了我的心裡話。
而樓主小兄弟,我真心支持你開post討論,不過要避免目的欠清晰的帖。以及為搏多人回覆而作出任性的回覆。
俾心機,每個人都會經過十八歲!
:76: 當正自己真係HT專家
玩 Figures 玩到俾 Figures 玩, 咁玩黎為乜??
頭像被屏蔽
大大 , 小弟係真正法醫 , 係專科醫生 , 唔好用佢同我比侮辱我地呢行..........

佢呢D係好嚴重的 ...
AL986S 發表於 10-7-2012 04:46 PM

:71:~~~~~~~~~
回復 193# supermodehk2

其實le.....大家都係玩具ge愛好者, 大家一齊都係俾個15xx - 16xx. HT有d位做得吾似....幾小吾似都好, 樓主有佢ge Point..... 大家只係希望個15xx-16xx 可以買到像真高ge Figure. 出貨吾似, 有人會小, 出得好, 大家開心....樓主都係講下有咩改善可令大家個15xx-16xx 花得值d.....

人地講可以點改好d....又吾代表人地吾讀書ge...... 又吾可以gum話ge.....

Sorry 吾係針對邊個....只係有個句,講個句..... 得罪左誰...在此說聲對吾注.....:56:

回題....我個人覺得DX12 都叫型.....我有DX02 too....手感一定好過DX02, 神情都ok! 期待中!!!!:36:
玩玩具都玩到咁...
真係想知...樓主揾老婆,女友係咪都真係要完美無瑕先得....

吹下水勿怪
樓主你又係ge..... 人地小....吾like咪吾好認law......
玩家有Comment 係好ge...... 有進步....玩家會開心....係好ge.....
但吾洗太認真ge.....都係玩具一只......Why So Serious..... :73:
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽