Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] 在煙士點 Shop 14x 尋珍x 訂 VF-171EX 報告

關閉 [複製鏈接]
呢間店個四眼仔次次衰記開倉都見佢!上次Macross F一番獎係信禾孤仔又見佢,同孤仔店員好熟,結果A,B獎俾佢掃哂!
我無試過在那裡訂野, 但聽了後都不會去那裡買東西.
加上之前去過那間鋪想睇下野, 佢自己D人行來行去, 都睇唔到野.
嘩! 衰到要拆招牌呀。有沒人有in'point floor plan呀。等大家唔好迷路.
大家訂左野小心 ...
GP03-Dendrobium 發表於 3-7-2012 09:02 AM

係第一版既訂單有埋幾多樓同埋鋪Number...
嘩! 衰到要拆招牌呀。有没人有in'point floor plan呀。等大家唔好迷路.
大家訂咗嘢小心 ...
GP03-Dendrobium 發表於 3-7-2012 09:02 AM

FYA :he:

現時點 In's Point

上次頑仔開倉已見佢地排隊打尖, 掃哂D好野返去賣, 大家一定要blacklist 佢
仍地好似個個都係四眼仔啵.....不過你係咪指較為高D果位呀

呢單野最搞笑係....肥佬入貨同係間鋪訂野係兩回事.....無貨問肥佬...不管佢間鋪有無現貨.....呢D咩理論黎架.......咁樣做生意.....真係只能說...我唔會幫襯佢地
嘩! 衰到要拆招牌呀。有没人有in'point floor plan呀。等大家唔好迷路.
大家訂咗嘢小心 ...

好奇一問,如果佢拆左招牌,改埋名咁張訂單重有冇效?
會唔會話我新接手連訂都食埋咁賤格?
呢d舖故然唔會同佢訂野(小弟訂野一定搵大舖, 貴d都係咁話)
而家現貨都唔會跟佢買:51:

認住尋珍寶,保證契弟舖