Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] 在煙士點 Shop 14x 尋珍x 訂 VF-171EX 報告

關閉 [複製鏈接]
頭像被屏蔽
但講真一句, 如果訂1350,落左200訂, 現貨價跳樓跳到under 1000, 又有幾多人會去攞貨丫, 所以我從來都話唔駛訂野, 跳樓貨唔駛訂,炒價貨訂左都冇你份
但講真一句, 如果訂1350,落左200訂, 現貨價跳樓跳到under 1000, 又有幾多人會去攞貨丫, 所以我從 ...
OST 發表於 2-7-2012 01:23 AM

Good theory :71:
is this shop which own 2 shops at 1/F and opposite to a shop which is like a toy Museum ??
炒到九彩的mb 七劍,我啲friend 係大店訂左既都有貨拎!
:45:e度5可以開店名,不如開個facebook 黑店大聯盟等我地防避下都好...
:blame::blame::blame::*:*:*:angry::angry::angry:
e度5可以開店名,不如開個facebook 黑店大聯盟等我地防避下都好...
mickeyandminnie 發表於 2-7-2012 01:52 AM

Good !! I'll join :71:
頭像被屏蔽
我會去拎,都訂左就吳好三心兩意,咪當吳好彩
058719057 發表於 2-7-2012 02:10 AM

我都試過照拎,吾係自己吾拎就等於其他人都會一定吾拎⋯

頂個post耐啲,等多啲人知⋯

訂左吾比貨都算,仲要擺明拎來炒加甘串⋯
0岩0岩第二個post覆左,copy埋過嚟頂post: "唔怪得佢啲嘢都貴過人啦,買斷晒~~ching你見住佢哋咁做,即刻發圍啦,睇下佢驚唔驚個朵臭?眼白白見到心頭好俾人買晒,真係好慘!或者同國寶即時講下留返隻都好!
btw, 曾經喺果度訂過再版紫龍,貴過人都算,個矮啲阿叔老闆態度仲麻麻添:53: "
甘坦白講, 又唔係間間店都係件貨炒起左就唔以訂價派比訂客既.  至少之前一扭真係跟足訂價派VF-25S, YF-29....可能今次171 真係缺貨得太嚴重佢無法只有賠訂.  而且佢亦唔會見佢羅現貨來炒都唔比客先, 其他如蕉人, 蟻仔都有貨都一定派比客的, 所以又唔好以偏概全.....

而事實而家好似魂shop 個d, 又真係訂左穩陣, 現貨"多數"會比訂價貴.
反而問題多數出現係預訂"一般貨"上........
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
總括黎講, "現貨有得賣, 訂左冇貨派", 咁樣就點都講唔通架喇, 其實賣家應該大把門路散貨, 點解要咁明目張膽係返舖頭賣丫, 被已訂貨o既朋友即場篤爆仲要咁串, 真係抵鬧o既

講真, 如果唔係再版的話, 真係唔相信佢一兩個星期後會有貨照訂價派返俾客囉