Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] 在煙士點 Shop 14x 尋珍x 訂 VF-171EX 報告

關閉 [複製鏈接]
回復 46# 058719057

如果有道理同可以幫其他ching避開黑店,又何來影衰自己?我亦冇高追,只按自己心目中價入
回復  ckc882000

師兄個價吾係我開,係佢開,咁樣啫係輸打贏要
058719057 發表於 2-7-2012 12:57 AM

呢間西野,師兄大大預左la!
呢間野現貨同佢買過
即買就唔覺有乜野

不過訂既話睇個樣都信唔過
寧願去大舖
我支持你~ 最討厭尼種人~ 害人害物~ 佢要炒就唔好收人訂~ 鬼唔望業主加佢3倍租~ 代理唔派貨俾佢~
日本寄黎既就全部寄失~ 就算入到貨全部都係Sad貨~ :angry::angry::angry:
訂左有現貨無得拎真係唔可以接受…

我都響哩間鋪訂左隻射手…后黎先知哩間野開價出名貴,我以后都唔會幫襯佢:angry:
呢間舖同佢斜對面果間舖係同一班人,只不過係分開兩條數,你還你佢還佢,但D貨不嬲都係共用,所以係無分你我,都係
所以我從來都話唔駛訂野, 跳樓貨唔駛訂,炒價貨訂左都冇你份 OST 發表於 2-7-2012 01:23

唔可以唔同意:71:
果班人經常出現深水埗玩具舖...例如//福X,精X...模型都唔放過...!
頭像被屏蔽

Ins point 尋珍寶真係契弟舖,我之前已經提過尼間舖的惡行,現貨價已經貴,訂野宜家賤到有貨賣而唔俾訂客,我見各兄弟的慘劇,忍唔到要鬧及再次鄭重提醒大家唔好幫襯,講到底我地搵嘅係血汗錢,要用得其所,洗得開心甘心,尼間野真係影衰ins point,早摺早抖算罷,我自己親身受害就是前排孤注係淘大開新舖,有shf龍騎夜騎優惠,每隻唔駛3魚,一去到見佢地成楝掃:53:
頭像被屏蔽
:55:     我仲未知係邊間
但講真一句, 如果訂1350,落左200訂, 現貨價跳樓跳到under 1000, 又有幾多人會去攞貨丫, 所以我從 ...
OST 發表於 2/7/2012 01:23

我都係

我仲最怕官圖無限好
都係看定D先
I start to suspect many toys shops have relations and share the toys for selling after cut orders, then can mark up the price together............ any CHing agree ??
去過呢間訂野/買現貨
感覺冇大問題
不過見到大大既留言都唔會再幫襯佢地