Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] 在煙士點 Shop 14x 尋珍x 訂 VF-171EX 報告

關閉 [複製鏈接]
有冇ching係果到拎到gn x $4 mass
睇黎上星期叫佢幫我留仲要比埋訂的gn x 4 mass 都凍過水
以後唔洗幫襯呢間
although i do not play Macross but i must state again for all brothers for VF-171EX  , Ins point 尋珍寶真係契弟舖,我之前已經提過尼間舖的惡行,現貨價已經貴,訂野宜家賤到有貨賣而唔俾訂客,我見各兄弟的慘劇,忍唔到要鬧及再次鄭重提醒大家唔好幫襯,講到底我地搵嘅係血汗錢,要用得其所,洗得開心甘心,尼間野真係影衰ins point,早摺早抖算罷,我自己親身受害就是前排孤注係淘大開新舖,有shf龍騎夜騎優惠,每隻唔駛3魚,一去到見佢地成楝掃 :blame:
頭像被屏蔽
呢個post要推:45:
sorry to hear that
係未果間有拉打汽水一SET 賣, SHF KIVA 無啦啦炒到六七百,仲要係2手
係未果間對面係有好多星矢果間?
係未當你面對住星矢舖,左斜方係佢兄弟店果間?

我最討厭果D有貨都HOLD住炒起哂既舖頭
頭像被屏蔽
我暫時都好似無幫襯過佢地,覺得佢地幾貴,不過好奈唔中都有一兩件平野速銷,anyway,已入blacklist:66:
回復 84# hkbea

今日行煙士,經過呢間嘢時無意發現佢玻璃門上、號碼旁個名好似撕走咗!(唔知係我多心定真係咁做..) 可能佢都知一眾ching唱佢,驚到連招牌都拆埋,等其他人唔知個衰名而渾水摸魚?:47:
Reputation is very important :p
can any CHings post their photos ?? I don't know who and where ..........
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
回復  blackhawkdownhk

在煙士點 Shop 14x 尋珍x 好多星矢DISPLAY果間門口對面
058719057 發表於 3-7-2012 03:41 AM

then I may know which shop, I saw there are many boss (at least 3) that one, right ??
Anyway, I never buy toys there, their toys seems so expensive.....
頭像被屏蔽