Toysdaily 玩具日報

查看: 19403|回復: 98

[玩具報告] 在煙士點 Shop 14x 尋珍x 訂 VF-171EX 報告

關閉 [複製鏈接]
頭像被屏蔽
咁...........................人渣!!!!:53:

以後唔好同佢買野law
呢啲鋪真短視,呢個post吾應該沉:*
提早俾咗訂, 仲要遲D先有得攞, 咩世界呀!!!??

其實訂客同街客點解會有唔同待遇?
岩岩先訂完野...今日打過去,態度臭串
斜對面有分店,對面有間好多星矢DISPLAY果間??呢間出名炒野
如果我下次去定野, d貨係跟鋪頭定跟人.

不知所謂, 我無玩macross, 不過我見到d大大咁講, 真係火都來.

d貨係肥仔唔係我, 有無九兩菜, 咁下次如果個人走左, 唔逍張定單失效埋?

請各位有良知既各位玩家, 一於已後唔好同佢定貨, 等佢收皮.

真係一間"超"垃圾"鋪.

同樣情況, 我今日都出咗去又係沒得扲. 佢話我係同佢個partner 肥仔訂, 舖裏的貨唔係肥仔. 要下星期等 ...
GP03-Dendrobium 發表於 1-7-2012 09:17 PM
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
arm la, 同佢宣傳一下, 等呢d鋪快d消失....................:34:

回復  yugi

在煙士點 Shop  151號鋪
058719057 發表於 1-7-2012 09:37 PM
呢間PK賤店~~我之前試過係佢度訂魂shop 野......等到件野出左周圍都見有貨咪問下佢, 佢拖左我幾日電話先覆我話原來唔記得落單, 退訂了事.   當時件貨市價已比訂價貴左好高, 無奈只有高追.....

PK店, 無落單早d 出聲呀!  同埋其實店主有責任同我班件貨返來, 唔係退訂就算.   無下次!
同以前188間玩x一世一樣咁賤:45:
呢d 西老闆又係人頭豬腦, 要羅現貨來炒扣住訂貨客d貨, 都唔好做得甘出面.  靜靜雞羅去拍賣度炒都無甘揚....佢重要理直氣壯話無得拎, 一於打去消妥會投訴玩大佢啦!!
就算告佢唔入,  煩下佢都好, 等佢成x日hold 左d 訂客貨!!:blame:
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽