Toysdaily 玩具日報

查看: 4346|回復: 22

問一些住悉尼的大大(臨時澳洲吹水區,在澳洲的朋友入來留個言吧)

見呢度好似有唔少身在AU的朋友(?)
所以開個POST來讓大家吹下水,
增進一下感情(炸

----------------------------------------------------------------------------------------------------------
除了QVB旁邊的玩具店外,還有其他有賣模型/FIGURE的地方嗎?

[ 本文章最後由 域高 於 29-3-2007 07:38 AM 編輯 ]
China Town 近Hay Market,富麗宮留下有間

你講QVB旁邊果間係咪近JB Hi-Fi呢?

還有一間o係Myers隔離HMV樓上

希望幫到你啦
原文章由 豬兜軍曹 於 26-3-2007 08:46 PM 發表
China Town 近Hay Market,富麗宮留下有間

你講QVB旁邊果間係咪近JB Hi-Fi呢?

還有一間o係Myers隔離HMV樓上

希望幫到你啦

CHINA TOWN...是不是有"海港城"那裡?
可否講下價錢如何?

咦?原來仲有一間?明天去看看,

THX FOR INFO.
我都記得唐人街有~~~不過已經係10年前o既事,唔知而家仲係唔係樹呢~~~:)
原文章由 黑色三連敗 於 27-3-2007 01:27 PM 發表
我都記得唐人街有~~~不過已經係10年前o既事,唔知而家仲係唔係樹呢~~~:)

o係樹...但搬左...
而家o係Market City對面富麗宮酒樓地下.....o係george st既,另一面入就係capital sq間bing lee對面
原文章由 域高 於 27-3-2007 12:31 PM 發表

CHINA TOWN...是不是有"海港城"那裡?
可否講下價錢如何?

咦?原來仲有一間?明天去看看,

THX FOR INFO.

你買開咩咖?
你講咩...我可以話比你聽有無....有既話係咩價 

P.S.如果多d人既話....開個澳洲區吹下水都好啊....無咩au人吹水好悶....
原文章由 豬兜軍曹 於 27-3-2007 06:26 PM 發表

你買開咩咖?
你講咩...我可以話比你聽有無....有既話係咩價 

P.S.如果多d人既話....開個澳洲區吹下水都好啊....無咩au人吹水好悶....

我只是想買這東東...其他的我唔敢諗:die:

JB HI-FI旁邊那間應該會是2.2算(5300YEN即約106)
我只係想知有冇地方平D
不過而家應該未到貨

----------------------------------------------------------
咁不如將呢到改成吹水區好了:o
但我已是過去的aus人了..........已回港
:)各位好
小弟唔係悉尼人
不過都晌澳洲既perth讀緊書~
多多指教
原文章由 亞煞玲 於 29-3-2007 08:50 AM 發表
但我已是過去的aus人了..........已回港

我都係一個曾在澳洲已回港既人 ,

已經成四年前~~
原文章由 域高 於 29-3-2007 07:32 AM 發表

我只是想買這東東...其他的我唔敢諗:die:

JB HI-FI旁邊那間應該會是2.2算(5300YEN即約106)
我只係想知有冇地方平D
不過而家應該未到貨

...

我相信這個東東.....鋪頭就應該唔會入呢個啦......
可能大大你要上網order了.....:ar:

p.s.咁我有個長駐吹水的地方了......:DD:DD:DD
原文章由 kelvinsimpsons 於 29-3-2007 03:33 PM 發表
小弟唔係悉尼人
多多指教

見識過大大既收藏....:sad::sad:
原文章由 kelvinsimpsons 於 29-3-2007 03:33 PM 發表
小弟唔係悉尼人
多多指教

差D唔記得你都是在AU的XD

話時話,PERTH聽就聽得多,但在AU邊忽?
原文章由 豬兜軍曹 於 29-3-2007 09:59 PM 發表

我相信這個東東.....鋪頭就應該唔會入呢個啦......
可能大大你要上網order了.....:ar:

p.s.咁我有個長駐吹水的地方了......:DD:DD:DD

唔係呀化?咁大劑?:die:
大大有冇網上ORDER的窿路可以提供一下?:(

---------------------------------------------
我總覺得這POST會好快沉:(
原文章由 域高 於 30-3-2007 03:32 PM 發表

差D唔記得你都是在AU的XD

話時話,PERTH聽就聽得多,但在AU邊忽?

Western Australia