Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: 域高

問一些住悉尼的大大(臨時澳洲吹水區,在澳洲的朋友入來留個言吧)

原文章由 guitarboymarco 於 30-3-2007 03:48 PM 發表

Western Australia

I SEE....

另外想問邊度有得賣日版PSP GAME?
原文章由 域高 於 30-3-2007 04:15 PM 發表

I SEE....

另外想問邊度有得賣日版PSP GAME?

如真的要日版...我想只有market city裡面newsagency隔黎既game shop最齊啦....
但價錢亦相當驚人....$AU!@X.......咁e比+郵費到無咁勁......:no:
原文章由 域高 於 30-3-2007 03:37 PM 發表

唔係呀化?咁大劑?:die:
大大有冇網上ORDER的窿路可以提供一下?:(

---------------------------------------------
我總覺得這POST會好快沉:(

等我看看那裡會有這隻先.......有我pm你啦......

p.s. 不會沉的.....我會在晚上托起來:!
唔係住Sydney, 但係o係Melbourne, o黎講句hello
原文章由 豬兜軍曹 於 31-3-2007 01:55 AM 發表

如真的要日版...我想只有market city裡面newsagency隔黎既game shop最齊啦....
但價錢亦相當驚人....$AU!@X.......咁e比+郵費到無咁勁......:no:

@$#$!*@$^&#&,那是甚麼價錢呀?!:no:

另外我今日行過中國城(炸)見到有間賣GAME的樓上舖(旁邊是租漫畫),不過冇開到,
你知唔知道價錢如何?

原文章由 豬兜軍曹 於 31-3-2007 01:58 AM 發表

等我看看那裡會有這隻先.......有我pm你啦......

唔該晒:love:
原文章由 域高 於 31-3-2007 02:45 PM 發表

@$#$!*@$^&#&,那是甚麼價錢呀?!:no:

另外我今日行過中國城(炸)見到有間賣GAME的樓上舖(旁邊是租漫畫),不過冇開到,
你知唔知道價錢如何?

唔該晒:love:

望望keyboard上那些符號代表的數字吧...$12x AU la....
你講果間好似無日版
原文章由 豬兜軍曹 於 31-3-2007 06:25 PM 發表

望望keyboard上那些符號代表的數字吧...$12x AU la....
你講果間好似無日版

其實那是粗口來的:shy:

啊....不是吧:no:
已經沉了Orz

前日到某店問過,佢話如果想買的話要訂,之後佢才去問有冇貨:die:
不過好在唔使訂金,而是以E貓/電話通知:o