Toysdaily 玩具日報

[新聞] 長得像耶穌不是我的錯啊!澳洲男無奈2度被驅逐 ~哈哈哈~

影片>>  http://www.youtube.com/watch?v=N3gFSGE5uDI

國際中心�綜合報導

34歲的澳洲男子格林達爾(Nathan Grindal)熱愛玩飛鏢,連續兩年想參加飛鏢比賽,卻都因外貌「長得像耶穌」被驅逐出場,他無奈地說,「長得像耶穌不是我的錯啊!」

英國《每日鏡報》報導,去年(2012)格林達爾原本已入場,而當他的臉出現在大螢幕時,5000名觀眾忍不住驚呼「耶穌!耶穌!耶穌!……」聲勢人氣強大到在場的職業飛鏢好手泰勒(Phil “The Power” Taylor)都成配角了。於是,格林達爾被要求離開現場,免得影響比賽。

日前,格林達爾又想參加今年的比賽,才進場就被兩名保全人員拉到一間辦公室,告訴他不希望他出賽,因為不希望重蹈去年的覆轍。「這又不是我的錯!」格林達爾非常無奈。
呢個版咩事?....健康資訊????...呢度係咪爛爛地..無人理
老文 發表於 17-12-2013 11:01 AM

健康資訊?

回復 3# 太歲

你唔見咩?你哋賣咗位比「阿虎」將yahoo廣告網頁貼晒喺度丫嘛……之前都有位J字頭嘅會員都洗版式貼健康資訊啦……無上嚟一段時間,呢度越嚟越差,唉……{:2_249:}
回復  太歲

你唔見咩?你哋賣咗位比「阿虎」將yahoo廣告網頁貼晒喺度丫嘛……之前都 ...
七國咁亂 發表於 18-12-2013 01:51 AM

個位J字頭係大陸D系統式程式廣告。
個D系統係不停陣炸我地一見就剷架喇!
佢地唔係人手發廣告貼佢地係系統程式黎.....
因為黎親都唔係單一個acc,
呢頭ko幾個對方系統又其他acc同時再發,
有時係會睇漏所以你地見到麻煩你地幫幫手通知我地。
回復 4# 太歲

原來如此‥‥