Toysdaily 玩具日報

查看: 3654|回復: 20

[個人收藏] 傷眼手機相 - 開盒快拍一張 J &K

K 完全冇問題, J 隻腳 "條條fing" 鬆到好似斷左咁, 要去換了.

拎貨時的待遇同去某品牌拎差天共地, 我見隔離果個由我前面拎到我拎完都未check完
但姐姐都好好禮貌叫佢慢慢check. 如果係某品牌D sales, 唔俾面色你睇/俾說話你聽就奇了
加多張帶超
其實關節鬆係咪ENTERBAY常見問題?
我隻左馬介都係鬆到咩咁...
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
其實關節鬆係咪ENTERBAY常見問題?
我隻左馬介都係鬆到咩咁...
KAISAR 發表於 19-6-2012 16:34

兩隻腳一樣鬆就話姐, 但左腳可接受右腳超鬆
係TD講"某品牌"壞話好危險架wo

情況同係大陸講64一樣
嗚門 發表於 19-6-2012 16:34

講"某品牌" 都唔得!? 我都冇講邊間, 請唔好對號入座:66:
J隻手膠唔膠?
fannyabc128 發表於 19-6-2012 16:38

我要求低, 唔覺有問題
兩隻腳一樣鬆就話姐, 但左腳可接受右腳超鬆
kmtang 發表於 19-6-2012 04:39 PM

有咩慘得過全部都鬆orz
有咩慘得過全部都鬆orz
KAISAR 發表於 19-6-2012 16:46

我隻J 手關節實到要用暴力先屈到, 我都驚屈斷, 所以隻腳條條Fing先覺得有問題
頭像被屏蔽
The suit doesn't look fit at all:(
And honestly likeness of the head sculpts are worse than the prototype from these photos:o
The suit doesn't look fit at all
And honestly likeness of the head sculpts are worse than the pro ...
timothy276217 發表於 19-6-2012 17:05

K頭雕真人一樣wor, 係J差 D D
頭像被屏蔽
回復 1# kmtang

你係咪捧成箱走果個師兄?
*我隔離果個兩款都check咗3/4盒, 我走佢都未check完...
除Natalie外, 幫手果位哥哥都非常有禮貌及耐性:71: