Toysdaily 玩具日報

合金模型車貼圖討論區(1:12, 1:18, 1:43, 1:64)pg.65 add 1/12 Enzo & F40

回復 3321# vadar0503

原來我自己之前都Post過開蓬SL ,可以去睇睇:73:  http://www.toysdaily.com/discuz/ ... ;extra=&page=20
爬哂222頁, 唔見有師兄有玩改裝車WO, 唔知大家有冇興趣呢
見到對岸有神人整左部露筍6.5 出來....
mobile01.com         /topicdetail.php?f=368&t          =810565&p=1

搞到我都好想心思思將C63 同CL63一齊買哂, 之後將CL63殺肉拎星形五爪
將CL63 以多幅TYRE鈴既姿態賣番出去

當然如果依度有師兄應承幫我接貨更好, 咁我殺肉都會放心D....
都係半價時入嘅:43:

又冇哂人....                                                   
決定入黑色CL63, 五爪TYRE 鈴+桃木內裝實在太吸引....
要去名_ _ _ 睇下依部08年既車有冇出疹先, 驗過3 部都係既話就黑C63 LA....

老車新購, 若不是GT5同SHIFT2, 我都唔會中MCLAREN毒, 加上鐘意睇TOP GEAR, STIG自然也是我的車模道具之一...

i love stig:shy:
今日輪到黑STIG加黑ENZO F60

回復 3325# vadar0503

如是喜歡就算將來起疹也不打緊,入手了一起分享入後感啦:73:
回復 3328# 拳四郎

好久沒有到此,一入來便見大大兩分享.......的確是好車........:73:
終於有齊啦!!!!
好耐無上黎啦...等小弟都幫手撐下埸先:35:
1:43系列掃把佬幾張

RIP Mr. Porsche:64:
終於有齊啦!!!!
aaron167167 發表於 5-4-2012 03:20

可以介紹多點銀色那部?是COUNTACH?是什麼出品?
小小分享.......
Subaru 都是藍色有代表性,如收此是街車版就咁好了...

小小分享.......
Subaru 都是藍色有代表性,如收此是街車版就咁好了...
影武者 發表於 11-4-2012 01:45 AM

噢,喺呢度再次支持!!:$