Toysdaily 玩具日報

合金模型車貼圖討論區(1:12, 1:18, 1:43, 1:64)pg.65 add 1/12 Enzo & F40

回復 3306# aaron167167

好靚! 最新出既AA Murcielago!
回復 3307# vadar0503

呢部40周年應該出咗好耐:35:
:50: 乜原來有可動小尾翼,係18定12呀?
另有冇人知究竟AA 既1/18新大牛4個輪係銀色定係黑色呀,會唔會又好似R35咁臨尾又整D黑軨厄錢,我唔想領嘢呀
唔該你同上面咁多位師兄, C63 同CL63 都唔會稔了, 爬文見到依度有師兄分享過, 引擎設計同車尾箱冇 ...
vadar0503 發表於 17-3-2012 08:56 PM

:( 領咗嘢既紅同黑右軚都係京商既~
領咗嘢既紅同黑右軚都係京商既~
mark6 發表於 19-3-2012 08:37 PM

唔好意思, 我會錯意.....
都係09年4 月既事...估唔到KYOSHO D車會咁短命...

今日打哂電話去D 模型鋪, 全部都冇哂AA R34 V-SPEC II 白色(UPGRADED)同銀色NISMO版.....

我想問norve 同minichamps 有冇話邊個好D? 我睇緊BENZ 果D 車
回復 3309# mark6

呢部車18同12都有可動小尾翼:71:
回復 3311# vadar0503

你睇緊norve 同minichamps 嘅邊部Benz呀:43:
回復  vadar0503

你睇緊norve 同minichamps 嘅邊部Benz呀
t2_t2 發表於 20-3-2012 05:01 AM

睇緊NOREV 既E系 COUPE  同minichamps既SL-class 開薘
今日出鳥
突然好熱鬧..................:43:
回復 3314# vadar0503

SL Class先啦,個蓬造得幾好。Norev就算造開蓬車都係一個膠蓬放落去,而Minichamps就真係可以收埋。:71:
半價時入嘅舊物:73:

睇左幾日, 爬文睇到MINICHAMPS 同NOREV 出既BENZ 都係麻麻地
最終決擇係AA 既黑色C63 AMG  VS黑色  CL63 AMG, 聽日5 點幾6點就去名__ __ __ 度訂貨了

我好中意C63 個車身, 但原裝個多幅tyre 鈴實在麻麻地, 有CL63 果隻星形五爪就PERFECT了....
但我又唔LIKE CL63 雙門, 二來CL63 個款好舊....
我都覺得自己好麻煩...唉
回復 3319# vadar0503

我都好麻煩,所以我入晒唔洗煩:35:

回復 3320# t2_t2

好強大...不過差異唔算大, 比我就唔捨得買哂咁多部了

一拍埋來睇, C63隻多幅TYRE 鈴確實失色不少...