Toysdaily 玩具日報

樓主: kaiserfrog19

[3A/ threezero] 我唔玩喇!呢個係我係 TD 最後一個 post !

3a某d野我都幾鍾意,
不過銷售方式我真係頂唔順,所以一隻都冇買過,
宜家lee個年代仲有d咁唔公開,咁唔文明,玩客為樂嘅手法真係不該,
如果你肯跟佢玩仲覺得無野嘅話,證明你脾氣都唔錯:45:
樓主靚相:71::71:其實3A 嘅設計,上色同舊化都係好正同好特別嘅,市場真係需要呢一類原創作品嘅,但3A 嘅銷售手法又真係有為人垢病嘅地方,真係要改善一下,希望3A 唔好響12"界曇花一現啦。
人身攻擊,度度討論區都有,去睇過d"正義和平"之地,那些人/官不時都會有一個話題討論,就是笑罵
隔離台乜、隔離台物、隔離台d傻仔又乜又物,重教埋ceo做人....討論區文化就是不要太上心.
頭像被屏蔽
希望大家可以"和而不同"
人身攻擊,度度討論區都有,去睇過d"正義和平"之地,那些人/官不時都會有一個話題討論,就是笑罵
隔離台乜、隔 ...
kiwi_6255 發表於 9-6-2012 16:13

講得啱~!:71:
有啲條友仔都成幾十歲人又話嬲邊個嬲果個~!!:36:
最後又死死地氣返嚟~!!:38:
大大...我由呢網見到你既玩具相
再到我係FB都見到你既相
令到我好鍾意3a!!!
我一直都好支持你既post!!!!!
我對上果隻牛仔!!!~買左番黎真係好好好好開心!!
一個公司既玩具唔一定全部都支持...強迫症咩!!
睇岩咪買囉...
再者講一模多色...唉..笨大先係表表者啦!!!~
人地3a有埋舊化...又唔係一舊膠咁!我係消費者 我收貨
何況每一個色系都有佢地既支持者!!!
呢個係我好鍾意3a既地方!!!
所以...大大你出得呢個post!証明你對玩具係有熱情
何必唔出post呢...你既post唔出....
對我地黎講好大損失!!!

回復 57# Strawberry

公厠原來有螞蟻, 真係冇留意喎。

狗唔係人類最好朋友嗎, 當然除非係身處於國內或韓國的狗吧。

一個長有狗口的人同一條狗係有生物學上既分別, 前者只係文學上的形容詞, 如發現實物, 相信係可以上Discovery Channel; 但如只是修詞上使用的, 就沒有太大獨特性了, 因為狗口人一街都係, 如你所言, 冇乜需要在意吧, 萬一被咬, 有時只能一腳踢開它自衛, 又或急步離開是非之地為上策。
回復 63# kiwi_6255

騎刧別人相片分享已經對樓主不禮貌, 要討論不如自開一個topic吧。
問題係某d騎刧者不但雀巢鳩佔, 重會網上復仇...  這是樓主走人的原因吧。
由頭睇到尾, d照片拍出心思, 但文字真係叫我誤會你是3a幫手呢:76:
回復  kiwi_6255

騎刧別人相片分享已經對樓主不禮貌, 要討論不如自開一個topic吧。
問題係某d騎 ...
chankb 發表於 9-6-2012 06:24 PM

唔會掛,又有復仇者:@
又幻想他人係殺父仇人?:69:
點解咁多人以為樓主唔玩既係3A?:he:
BTW 我最少知道樓主會係邊度繼續出POST
對於想睇樓主靚相既我係無損失的:shy:
其實我都唔識欣賞3A既野,我第一次買係MGS既REX....
佢公司有幾多級VIP我唔知,但講件事去到攻擊人又真係過份 ...
neo.L 發表於 9-6-2012 02:15 PM

Exactly ....  when people cannot get those VIP product or figure that can be sold at a high price at Y.... they just keep barking and barking .....   I really don't think a toy player will be so serious in getting one more figure or not.
不大認同樓主全部,,簡單D講-->有愛,就有狠...
溫馨提示:
在下遲咗溫馨提示呀廢柴兄用詞小心,唔係,應該話成日講廢柴果位人兄
佢經已先行一步了,.......:o
樓主d相咁靚 :71:,唔再po真係可惜 :42: