Toysdaily 玩具日報

樓主: kaiserfrog19

[3A/ threezero] 我唔玩喇!呢個係我係 TD 最後一個 post !

Just toys.... why so serious.......if you don't like their method for selling F5 special items.......just don't follow.....no need to BANG BANG BANG so many times la.......:78:
討論區係比大家發表意見及分享嘅地方~!!樓主接受唔到只係樓主小家~~
有插3a,有插eb,有插ht....相對,各家亦有支持者~!!
有某1-2位師兄不停"癈柴,癈柴"係偏激左,不過同現實一樣,總會有某些人係過份偏激~!!
但大家都係發表對3a不滿姐~~

如果咁都接受唔到,只可認同同讚3a~!!
咁只可叫樓主自己開一個3a同好討論區,將反對聲音全部刪除~~

另外我想講,3aa member pack有無人收左~!!
我fb見好多國外玩家已經收左~!!唔通寄外地比寄本地仲快??
最後一post,等我都貼下圖,與內容無關的。

首先我想話,呢個 post 會係我最後一次係 TD 出既 post 喇 ...
kaiserfrog19 發表於 8-6-2012 11:56 PM

CHing...You got Zaku already??? :handshake:
討論區係比大家發表意見及分享嘅地方~!!樓主接受唔到只係樓主小家~~
有插3a,有插eb,有插ht....相對, ...
chiman0123 發表於 9-6-2012 12:34 PM

佢地cs上個禮拜 好快咁問我幾時 available , 我好快咁答咗,
之後又好快咁複我下週至安排到:52:
佢地cs上個禮拜 好快咁問我幾時 available , 我好快咁答咗,
之後又好快咁複我下週至安排 ...
Oldcat 發表於 9-6-2012 12:40 PM

me too :56:
另外我想講,3aa member pack有無人收左~!!
我fb見好多國外玩家已經收左~!!唔通寄外地比寄本地仲快??
chiman0123 發表於 9-6-2012 12:34 PM

香港當然已有人陸續收到 3aa Member Pack 啦, 不過只係冇即時PO上TD分享姐 ~ :52:
me too
jerrytang617 發表於 9-6-2012 12:45 PM

隻member 黑蚊蚊拉鏈figure 好正:63:
我只覺得3a變成1間財大氣粗嘅公司~!!
上年見好多師兄出3a d post好正,所以今年決定入會~!!
入會已知3a一模多色,所以決定入會一年,每款買少少,同為real steel~!!絕不沈迷落去~~

但入會後發覺3a變質了~~幾次開賣嘅3aa版同普通版只係配色唔同~~
同之前3aa版同普通版會有少少造型或配件唔同差好遠,感覺"縮皮"左~~!!

之後遇上F5~!!老實講,第一次好緊張,都幾過癮~!!不過之後係遇上更多F5~!!
太多就會變成煩厭~!!唔係好多人可以抽幾個鐘同你玩F5~~

最嚴重係你要玩d咁嘅野,就唔該你整好個網先~!!
次次都會error,本來可能F5 2粒鐘ok,error 2次就變要成4-5粒鐘先買到~!!
仲要明明去到check out 先error,e-mail去cs問,cs check左都係有購買過記錄~~
不過偏偏就係幫唔到你,咁個cs有咩用??唔通我收左隻figure唔識玩打去問咩~~

最後就係覺得3a間公司好有問題~~好似隻ambush,無遙控好明顯係佢發怖有問題,話無就無~!!
之後rvhk又係佢地資料有問題,a+b=c~!!正常人思維會覺得係2件tee~又係話無就無,仲叫你唔鐘意可取消~!!
之後更多呢d言論~!!唔接受客戶意見嘅公司,小弟覺得佢係逼走d fans,再逼死自己~!!
頭像被屏蔽
support u big big !!!!!!
回復 53# chiman0123

你中嘅我都全中,身同感受
K19 big big.... meet you somewhere else....
頭像被屏蔽
的確有d大大玩上咗腦, 其實其他玩具品牌也有一大批專家, Photo Hunter 等。他們的論點基本上適用及重 ...
chankb 發表於 9-6-2012 12:25 AM

樓主不須戒意,有時討論我也被人說是狗,你何必跟那些低等生物計較?例如樓主你不需在意在公厠的螞蟻一樣
有啲網友係好偏激,不過都只係個別姐.
3A係有做得好既地方,但近期亦有好多需要改善既地方,有人投訴係正常既.至於邊啲係抵插邊啲係啲人小題大做,自己心照米得,唔使太介意既.所謂一樣米養百樣人.
樓主不須戒意,有時討論我也被人說是狗,你何必跟那些低等生物計較?例如樓主你不需在意在公厠的 ...
Strawberry 發表於 9-6-2012 01:41 PM

”公厠螞蟻”•••••有趣的比喻:p
其實我都唔識欣賞3A既野,我第一次買係MGS既REX....
佢公司有幾多級VIP我唔知,但講件事去到攻擊人又真係過份......
無故比人攻擊又係條氣唔順既,TD的確同早幾年唔同左,主因係"1/6炒得".......