Toysdaily 玩具日報

樓主: kaiserfrog19

[3A/ threezero] 我唔玩喇!呢個係我係 TD 最後一個 post !

我經常抱住個理念 , 就係只要出得好 , 吾理乜野公司 , 我都會買 , 亦都吾會因為上一次出得吾好 , 今次明明出得好都吾買 , 白白浪費玩好玩具既機會 , 我而家都等緊8月既ambush , 我既第一隻3a , 每一次我都會充滿期盼同熱情的心去迎接我的新玩具 , 人生苦短 , 不如及時行樂 ! 我成日都講 : 玩具係帶比人樂趣 ; 而吾係增加煩憂 . 但係咪可以享受個中樂趣 , 其實係取決於你自己既心態 , 對自己最吾好既其實就係你自己 , 懂得放下 , 放開 , 生活自然美好 !
講真,我都係TD睇多好少寫,但3A呢期CS好唔掂先忍唔住寫,F5我JC同Sham都中,唔係F5問題同product問題,係CS問題.
其實不須動氣,我係3A Fans 。 呢幾日都有喺TD睇插3A既post。 有兩樣野想講:1.)F5呢樣野講真:真係幾痛苦。2.)一間做全世界生意既公司,她們一定接受消費者意見。你們可以讚她們或插她們。但為什麼你們連Fans 都鬧埋呢?Fans 有得罪你們嗎?我都唔係隻隻都買到!大家成年人有啲野要睇開啲。買到開心,買唔到咪當緣份未到囉。請你們尊重他人。我們都係玩玩具大既一群。
回復 1# kaiserfrog19

你走? 我唔信, 有HEART玩, 影得靚, 走左米好可惜囉. :p
其實不須動氣,我係3A Fans 。 呢幾日都有喺TD睇插3A既post。 有兩樣野想講:1.)F5呢樣野講真:真係 ...
vicksuen 發表於 9-6-2012 08:14 AM

鬧fans , 就確唔啱,砌咗咁多版無睇哂,但如涉及人生攻擊,
版主大一般反應好快,初則警告,繼而擊斃:78:
大大可用報告功能通知版主:77:
頭像被屏蔽
樓主我上玩具曰報以十年以上.發言唔超過十次,
是這垃圾分司令我覆出要曰曰小佢,
這垃圾太多理由令我小.
請見諒:64:
睇完大大你d相....中曬毒:75:

拍攝功力一等一,公仔動作表達力好強,而且風格好正:71:
頭像被屏蔽
例如這垃圾公司出紅.白色.十個.9,7個
都會簡紅色,為何紅色做限定.讓小數人擁有.
明明話9:00一齊買,8點幾話推遲.
11點忽然賣.仲玩埋f5.妳地唔好成曰話
買唔買到無所為.這垃圾正再玩梗我地.
最後請妳離開3a.玩具是用來抄買的,
明唔明
CHING, 相極正!
亦了解你所講既野,
好多人都會話件product好差,
但最後咪一樣入手,
講咁多都冇用,
買玩具我永遠都係"我有我享受, 理X你感受",
希望再有一日會見到你既靚相。
大大D相影得好有心機,好靚:71::71:
不過十分支持你的決定,因明白你講什麼:64:
你是明智的:64:
其實3A公司本身係香港跟外國合作,
大部份玩具設定係"胖A"既漫畫中人物,
3A既購買手法(網購)及F5係外國最普遍,
老真講....3A主要市場該唔係香港,
另外大陸該早比香港玩3A產品....
本人覺得國內網站"兵人在線"既3A討論區,就係真正討論區,
有某D人...以為3A產品可以炒買賺錢,
根本未了解3AA會員優惠及3A購買手法...而盲目俾千幾蚊入會,
現在買唔到嘢就插3A....更加有某D人出來抽水!
再講.....我玩3A亦只有8個月,
我因工作關係經常出差,所以從沒在官網訂嘢!
而大部分3A產品只在淘寶預訂或購買,價錢都相當合理!
Support!

ThreeA Legion 地方見!

唔好講得咁清高,你地咪一樣背後笑 TD 仔低能白痴,有咩分別?為左埋堆,什麼違心說話一樣照講,什麼 F5 成日買唔到隻 figure 都係"享受",不又是為了"舐"個主事人,不敢說出真心話而已!雖則子非魚焉知魚之樂,但站在正常人性來說,我真係唔相信咁樣呆坐一日仲要買唔到,會係"享受"!會係"樂趣"羅!

基本上會員制已經是一個設限,最有趣竟然係在這個限制上,再設多一個限制,咁都可以接受?使唔使"教主"成咁先?正如舊年 HT 動漫限定,我排左三個幾鐘,我真係講唔出係"享受",只能接受這是遊戲規則,但最起碼最後都買到吖!
得罪講句,成日吹到 3A 上色舊化點勁點勁,如果廿幾年前有行下信和,樓上樓下 d 首辦舖,有邊間擺出嚟0個 D 會失禮過 3A?隻 Real Steel 同隻 Metal Gear 有幾精密精密,少見多怪啫,求其執隻廿年前的小林誠作品,都無得輸啦!
誠然,用首辦同量產比,實在有點不公道,但我只想說,3A 唔係無敵成咁羅,你要當佢教主咁拜無問題,但開得檔做生意,就唔係一句藝術家就大曬羅。
頭像被屏蔽
回復 43# hk小文

好:71:
仲有呢度垃圾日報,廢柴話事人.
删我3a日曰插發表,妳個廢柴
事前事後都通知聲呀,
垃圾曰報
回復  hk小文

好
仲有呢度垃圾日報,廢柴話事人.
删我3a日曰插發表,妳個廢柴
事前 ...
eeleel 發表於 9-6-2012 12:00 PM

版主無刪到你,只係擺咗去3A 專區
http://toysdaily.com/discuz/thread-173060-19-1.html
溫馨提示:除非各下有去意,否則留意下用詞,人生攻擊係版規禁止嘅,多謝合作:64: