Toysdaily 玩具日報

查看: 7760|回復: 46

[新品消息] 2012 SDCC Exclusive Marvel Universe "Masters Of Evil" 3-Pack

對呢三個角色都唔認識, 只係睇卡通見過紫色人, 成日同隊長隻揪!!

三個角色都係新BODY, 正正MU 終於回來了, 值得期待!!

有無高手可以介紹吓呢三個角色??

http://marvelousnews.com/index.php?catid=23&itemid=15095
呢SET 香港應該無咩人識~ 如果動漫節有~ 希望會好易入手~~
呢SET 香港應該無咩人識~ 如果動漫節有~ 希望會好易入手~~
bearwolf_100 發表於 7-6-2012 02:10 AM

我都好希望無人識而小人買!
bearwolf_100 發表於 7-6-2012 02:10 AM

同BOXSET 唔同命,  Marvel Legends X-Force Boxset果 SET大把人討論, 呢SET 完全無人知佢地係咩水!!
回復 4# gumng

有大大POST過LA, 不過都係唔多人討論
对只绿色 Radioactive Man 有兴趣~ :handshake:
回復  gumng

hang 發表於 8-6-2012 12:17 AM

真係有人post 過,gumng out了
回復 7# avengers2012

人地一時睇唔清姐
中間那位在復仇者動畫裡見過 ,餘下的不認識,希望能買到~~
回復  gumng

hang 發表於 8-6-2012 12:17 AM

死!! 原來重覆了!! SORRY !! SORRY!!
請版主DELETE 呢個POST!!

師兄知唔知呢幾個角色有咩來歷???
真係有人post 過,gumng out了
avengers2012 發表於 8-6-2012 12:48 AM

係啦!! 人在異地, OUT哂!!
回復 10# gumng

淨係識中間嗰個 叫zemo 納粹黨嘅人  
原本塊面係帶住塊布 但一次意外 令到塊布同面合左體
同埋佢係令到隊長同bucky冰封嘅人
master of evil好似係隊長復活 zemo組成隊伍尼對付佢
而家佢已經死左 個仔繼承佢zemo嘅稱號 亦係有份令到新隊長bucky受美國審判嘅人
不過兒子都有一隊master of evil 我不太清楚尼隊屬於兒子定父親
我知識有限 有錯請勿見怪
死!! 原來重覆了!! SORRY !! SORRY!!
請版主DELETE 呢個POST!!

師兄知唔知呢幾個角色有咩來歷???
gumng 發表於 8-6-2012 10:58 AM

中間那個zemo不時在fb遊戲見到他:DD
回復  gumng

淨係識中間嗰個 叫zemo 納粹黨嘅人  
原本塊面係帶住塊布 但一次意外  ...
hang 發表於 7-6-2012 11:41 PM

大致上係咁啦~~ 不過呢隻MU既Zemo係個仔

而Masters of Evil其實組過好多次唔同version
第一組係老豆Zemo組成,仔Zemo組過兩次,第2次成team變咗做Thunderbolts
其他奸角都有組過,例如Ultron同Dr,Octopus
綠色果個係Radioactive Man
唔好見佢成身綠色咁大隻就叫佢做大綠人,因爲佢真係一個大陸人黎!
本身係中國大陸既一個核能物理學家,國家要佢諗辦法打敗Thor
佢就將自己變成幅射人Radioactive Man
係Masters of Evil既主要成員之一,初代MoE同之後好多代都有佢份
其實新卡通Earth's Mightiest Heroes都有佢份,但佢著咗套幅射衣同好少出場
所以大家留意唔到佢