Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 2012 SDCC Exclusive Marvel Universe "Masters Of Evil" 3-Pack

綠色果個係Radioactive Man
唔好見佢成身綠色咁大隻就叫佢做大綠人,因爲佢真係一個大陸人黎!
本身 ...
Devil_Fudou 發表於 8-6-2012 04:38 PM

"強國人要打低THOR"

強國人強到連神都想打低, 我鐘意呢個題目!!
回復 15# Devil_Fudou

都係DEVIL大大出手先得:71::71::34:
回復 16# gumng

:47:真名仲要叫魯陳
回復  gumng

真名仲要叫魯陳
hang 發表於 8-6-2012 08:43 PM

魯陳??
魯陳聯婚2,3,4樓!!
估唔到MARVEL 都識玩食字, 巧!!
期待MU系列的人物卡能早日恢復 真的很喜歡這種印刷品 可惜現在只有人偶 連底座都沒了
期待MU系列的人物卡能早日恢復 真的很喜歡這種印刷品 可惜現在只有人偶 連底座都沒了
kingraider 發表於 9-6-2012 09:26 AM

是呢, 那張細小到不行的卡都不知要來幹啥....應該如ching所言再給我們人物卡啊...
kingraider 發表於 9-6-2012 09:26 AM

情願玩具質素, 可動提升, 加點武器和配件!
都不想要人物卡和底座
情願玩具質素, 可動提升, 加點武器和配件!
都不想要人物卡和底座
gumng 發表於 10-6-2012 01:03 AM

看看最近的3.75 AVENGERS 和 3.75蜘蛛俠系列 你就知道了,腰部、手腕、腳踝關節都取消了,頭部關節也簡化了,漫畫裡根本沒見過的古怪彈射武器塞進去不少,孩之寶的3.75寸發展方向就是不提高可動性、沒有紙製品、沒有底座、以各種爛彈射武器為賣點的玩具低齡化路線,價錢還死貴,坑爹坑的肆無忌憚。
回復 21# 手榴蛋包飯

夠嗆了 孩之寶3.75寸的發展方向看來不大會照顧我們這些大齡粉絲了 他們就知道塞彈射武器~~
看看最近的3.75 AVENGERS 和 3.75蜘蛛俠系列 你就知道了,腰部、手腕、腳踝關節都取消了,頭部關節也簡 ...
kingraider 發表於 10-6-2012 09:08 AM

我指的武器和配件當然不是兒童向的爛射武器!
是指角色應有的武器, 如DEADPOOL 那種!!
3,75" SPIDERMAN 一向都是兒童向, 低可動, 所以沒有投訴!
和之前出的3。75"MOVIE系列相比,3.75 AVENGERS 簡直是多餘,孩記縮骨的等一步 !
MU如果跟3。75AVENGERS走的方向是一樣,就以後都不買了!!
MU既target應該係for collector,我覺得應該唔會cut joint 同加彈射武器既...除非佢想摺左依條line:60: 不過已經冇左既人物咭同底座應該就唔會再有架喇:49:
我指的武器和配件當然不是兒童向的爛射武器!
是指角色應有的武器, 如DEADPOOL 那種!!
3,75" SPIDERMA ...
gumng 發表於 10-6-2012 12:12 PM

成本問題大哂架啦!
明明可以做好d質素,都可以話巿塲,成本問題,減呢樣果樣,固步自封!
出得差,但又大把人追,怪得邊個?
我諗MU質素下降,大家玩多一,兩次都會唔玩,唔係人人都麻木!
回復 25# gumng

人物原有的武器配置如果有十種,估計孩之寶就會配出十個盒裝賣給我們~~人偶的關節繼續簡化~~
除了2012MU第一波那六個以外,今年MU系列遲遲不出新品,恐怕多半就是在等3.75寸AVENGERS系列的試水結果,希望關節不要再簡化下去了,俺都已經開始轉六寸的方向了~~
成本問題大哂架啦!
明明可以做好d質素,都可以話巿塲,成本問題,減呢樣果樣,固步自封!
出得差 ...
avengers2012 發表於 10-6-2012 02:16 AM

咁俾著係你,成本不斷上脹,但你又唔可以加價,咁你會點做?
咁俾著係你,成本不斷上脹,但你又唔可以加價,咁你會點做?
Devil_Fudou 發表於 10-6-2012 05:13 PM

減小數量,1 wave 6 隻可以改為4 隻,如果4隻精品,加小小價(2-30)我唔mind!
不過你又話唔可以改變美玩巿塲定率,講咩都無用