Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 2012 SDCC Exclusive Marvel Universe "Masters Of Evil" 3-Pack

回復  avengers2012

不過下幾WAVE公佈MU水準都OK甘
hang 發表於 11-6-2012 08:44 PM

可能Hasbro 想hold 住MU & ML 的客戶,所以兩邊都時好時懷,亦可能是我想多了!
我都寫咗成4-5次話呢個係個人想法!
亦講咗美玩界唔肯試我地呢d巿試民無法改變,試唔試完 ...
avengers2012 發表於 11-6-2012 04:20 AM

你指既精品即係咩意思?

減小d咭和地台,MU已經做咗啦
但我亦見到呢度有好多人對此咁到非常不滿,雖然我唔記得當中有冇你份

而彈射武器,明顯地就係要黎比細路玩,你表弟覺得低b,並唔代表北美既細路覺得低b
o係另一個post我都講過,美國d小朋友冇亞洲d小朋友思想發展得咁快
而家亞洲好多小朋友好早已經開始上網同打online game,甚至玩iphone app,PSP等
但美國好多小朋友都仲係玩緊玩具
講真孩之寶咁叻出小朋友玩具,佢擺得d彈射武器落去,就表示美國d小朋友仲鍾意玩彈射武器啦

而Amazing Spider-Man 3.75" wave2入面有一隻Ultra-Posable Spider-Man
果隻係全可動,但就完全冇彈射武器,你就可以推斷到
以而家既成本,彈射武器同全可動已經唔可以並存