Toysdaily 玩具日報

查看: 12183|回復: 6

[玩具攝影] 【機械忍者現身!】B / 3《重甲侍鬼-藏影》

由大河原邦男及threezero 合作的《重甲侍鬼》已經來到第三彈了!
今次推出武士以外的角色:忍者【藏影】!
個人覺得機設跟侍鬼有明顯的不同!機設帶點科幻感覺非常精彩!
武器非常多樣化:太刀及劍鞘;短刀及劍鞘;尖剌收納盒 X 2;尖剌X6;旋風手裡劍(可折疊)X 2;苦無X 2;忍者爪X 2;
發光位也增加了:包括:眼睛,肩膀,前胸,上背部和駕駛艙都可發光。
苦無配合旋風手裡劍配件可作出多彩的變化,收藏苦無的背包設計亦非常正斗。
駕駛艙開合方式亦有所不同,感覺完成度更高了!
明顯可玩性比前作大大加強呢。
唯一問題是,忍者點解用甘大把太刀呢?機械既野我真係唔明嫁啦∼
哈哈!Enjoy!

其他詳細玩評可睇呢個∼
[玩具攝影]【搶先測評】B / 3《重甲侍鬼》第三彈《重甲侍鬼-藏影》
http://www.toysdaily.com/discuz/ ... read&tid=242923

i like this robot, but 3A make the special hand weapons Exclusive, need add HKD 200 more, so i say forget it.
如果唔係大大個"忍"字放係那個位置,我都買了.....
Nice photos. :handshake:
bigbigfriend 發表於 2-6-2016 12:19 PM
如果唔係大大個"忍"字放係那個位置,我都買了.....

大河機設既野你唔明架啦∼:x
要求影影除衫:handshake: