Toysdaily 玩具日報

雞旺黑店呀虎mark iii當mark iv賣

after bid ==> with email feedback= 有貨, no email feedback = 冇貨.
回復 114# dls06519
個間我幫襯過幾次,冇問題
二手有講明,而且好新
冇証據唔好拖人地落水
回復 115# wayneadd
個間我幫襯過幾次,冇問題
二手有講明,而且好新
佢YAHOO評分唔錯
回復 47# lhfsamuel

in's good 同雞旺Q應該係同一個老細, 呢間都算係二手好店, 有幾新講得清清楚楚, 之前我見到一隻HT二手GG俠想BID, 我上去話想睇下先落BID個職員都好好咁開俾我睇, 雖然最後我都無買到, 但如果日後要買二手嘢都會考慮佢先:71:
回復 108# 人仔貓

果間啲貨好亂, 價錢又貴, 可以開咁耐真係奇蹟, 我都無乜點見過人同佢買嘢:38:
大雄個FD應該同一層有三間店, 佢正舖斜對面有一間, 上到二樓電梯口果間個女人以前同佢係同一間舖一齊賣嘢架, 但舖名唔同的, 可能係因為個名臭左, 於是開另一間魚目混珠:36:
最初唔知都幫襯過佢買隻RAH超西悟空, 好在無事, 後來睇多啲先知佢負評如潮, 所以都唔係好敢BID佢啲嘢, 最近見到佢之前有一隻T1000好平話全新, 我都有啲猶豫, 好在最後無BID

回復 122# TsChoi

下...
事實係果個人係"現時"果邊出現過wo...我都係講我眼見既野姐,同埋我係問係咪同一班人黎既,我又冇話"現時"果間二手當新野買...咁都叫拖人落水!?
回復 126# 全職玩具獵人
Q太郎應該唔係麻,老細好似唔同
我幫襯過幾次都冇咩野
頭像被屏蔽
回復 129# TsChoi

唔係Q太郎, 係電梯一上到二樓左手邊果間