Toysdaily 玩具日報

雞旺黑店呀虎mark iii當mark iv賣

頭像被屏蔽
wtfffffffffffffffffffffffffffffff
賺多小小咁樣出賣人格
我係呀虎投訴左佢個拍賣
但呀虎根本唔會理
又係個間店 ?
so sad :(
啊!多啦a夢,吾冼理la,賣垃圾,個人又pk:blame:
賺多小小咁樣出賣人格
我係呀虎投訴左佢個拍賣
但呀虎根本唔會理
KAN0529 發表於 7-6-2012 10:40 AM

只要你賣野個量夠大, 阿虎係乜都唔會理的
正PK!!!!當人傻仔
4鑑於最近玩野人仕急升.本店己為防買家玩野.交收時店內會有錄影存檔.如本店發現有買家交收時玩野!本店有機會將整個交收情况放上youtube..為玩野人仕制作相片作永久黑名單用

It's funny
我係皆旺買過一次 rah 超西, 邊間唔講啦, 唔比我開盒睇...最後右右手, 攪到我要打去代理換
自從果次怕怕.
曾經皆旺見過所謂全新皇級星使, 唔過1牛, 怕又瀨野冇買...
啱啱見到都想post上嚟:71:
這間是超黑店,之前不知,係也好bid了,比了emaiI佢,不覆,之後就比我劣評。後來看post和佢的評語,才知是黑店。
我無幫襯過去,但睇見佢d劣評同回應都怕怕:no:
雞旺 is ruined by people / shops like that.  Even though there're still some good shops in 雞旺, many c hings no longer visit there. :blame:
雞旺 is ruined by people / shops like that.  Even though there're still some good shops in 雞旺, man ...
roundbun 發表於 7-6-2012 01:25 PM

黑店雖多~但仲有d係好既~:78:
e間野真係玩具界奇積,點解仲可以生存咁耐:(