Toysdaily 玩具日報

雞旺黑店呀虎mark iii當mark iv賣

我想知佢yahoo名係咩? 唔想下次中計
kevchan1103 發表於 8-6-2012 01:57 PM

k5i_b1bi
將數字轉返英文字...

"有些貨品只得1件會同時在商店出售,同時售出,或太遲交收.有時如意外賣出後.本店未能及時通知或取消拍賣時.不會負責 .希望各買家見諒!事後不能給中評或負評!如下次再有貨品成功勝出本店會有折扣比受損的買家!"
呢d乜野條款來? 佢係咪黐左線?
即係你bid左都未必會有貨比你,正常人見到呢d條款已經唔會幫襯佢啦,如果真係不幸中左佢招下次都唔會再幫襯啦,仲折乜鬼扣...多9餘!
我好彩仲未有機會同佢交收過..不過試過問野..佢真係唔會回,佢放野又唔會陳述隻野係點..所以都bid唔落..好彩:54:
上次係佢到BID兩隻老變,電話又留左比佢,之後話冇貨,會有貨返,一個月後冇通知我,仲中評埋我
我EMAIL轟炸後先 ...
阿lun 發表於 8-6-2012 02:04 PM

佢次次都係用依個方法玩人。

買過一次⼂無下次
我買過1次之後...
見到佢係收賣玩具既..已經唔冷想再幫襯
又係A Boss...呢條友做生意真有品...
果間嘢影衰多啦A夢
頭像被屏蔽
佢同對面鋪係咪不和(之前係咪嘈過)?
回復 70# 黑仔文

佢好似話人地裝鏡頭話人昅野..........大約係咁
呢間野正垃圾,之前同佢bid左隻神話,勝出左send左mail去交收,過2日出到去話賣左俾人,咁佢就唔好用拍賣喇,浪費哂D時間,完全無信用,呢間野幫襯無下次
呢間野D拍賣幾平都唔會BID,睇佢既負評都知咩事,
每個人都係個幾個問題,佢D回覆老實講又有小小弱智,唔順暢又多錯字
免得到時又用同一招話冇貨,同佢嘈自己又多個負評啦。
其實好多人無看佢啲評價,就仲了招。
呢間野真係好似好多人中過招
希望多d人可以到佢拍賣頁到投訴