Toysdaily 玩具日報

雞旺黑店呀虎mark iii當mark iv賣

呢間野都唔休做既...串串貢...望兩眼都好似蝕比佢咁 唔中意就咪鬼開門做生意啦

收收埋埋果d野真係多到嚇死人 完全係玩具既 墓地 如果有巴打見過佢未開門果一刻就知

果D拉打真係...你唔要都唔好虐待佢地丫 隻隻倒掛金勾
回復 15# aki472

睇佢D評論都睇得出佢態度唔掂咖啦
之前BID過佢D野
態度差到:*
所以自從果次之後冇去過佢度買野:53:
回復 18# 卡妙

態度差不特止,仲想呃人:53:
即上虎虎望,見到呢隻野,又見到賣家d留意,真係俾佢吹到啤一聲....間野點解仲唔執嘅?
呢間野都係算罷啦
o係佢度 bid 過一次野
o的態度真係好到呢
我絕對唔會再o係佢度買 / bid 野:38:
如果新產品怕唔怕有問題? 我本來想買魂shop限定的產品, 因為無預訂.
己在呀虎雞旺黑店見到...........

呀虎又個頌你譜DX09當DX02賣.3牛
標題 全新 Hot Toys Hottoys 蝙蝠俠 BATMAN The Dark Knight DX02 1比6 :50:
呢間我BID個一次,真係垃圾到頂點
又話BID完後CALL你先好黎攞,個左幾日去攞時又話已放回倉,叫我係出面等一陣
等左幾個字,又話因冇時間上倉叫你不如下次再黎.
我就再冇下次了
不知所謂指數我比98分

回復 24# O.K.TAK

同一間黎,但呢個都無咁離譜,起碼係個盒都睇得出
不過都係誤導買家咖啦
回復 22# onlineman

我無係到買過野,買左自己check真d啦
哩條長毛出晒名專賣老鼠貨、超像真老番,同二手當珍品架啦。。。:78:
哩度大把ching中過招,亦都响度出過無數咁多瀨野post,
但係條長毛仍然可以响雞旺橫行,
係因為佢根本唔志在响香港賺既果一個幾毫!
宜家人地淨係炒HT番上祖國都夠買樓啦!!

雞旺?!佢當係倉黎咋!
佢無叫過你地幫襯佢!你埋黎係你自己死蠢囉!

所以千祈要認住條長毛,
真係真係一次都唔好幫襯佢!!
條長毛聽畀天收!!
見過佢賣 gundam fix MC unicorn gundam, 幅相明明個盒底係貼左張行的貼紙,但竟寫話係日版...係咪狼左d...
雖則行、水內容無分別...但日版可賣貴d...
其實好多人買野未必真係好了解個樣野
好多更加唔識分真假, 日,行,亞版呢d野更加唔駛講(睇每月咁多月經post都知)
所以好多舖頭真係混水摸魚都搵到食, 問題係過唔過到自己咁解既姐