Toysdaily 玩具日報

雞旺黑店呀虎mark iii當mark iv賣

兔大可吾可以PM埋我,等我見識見識
hk98765 發表於 18-6-2012 01:19 AM

無問題~請check PM:64:
佢同地庫一落樓梯貼住右手面果間(個老闆係個4眼佬,好似叫亞仇),經常互相交換貨賣,小心呀!!
..."地庫一落樓梯貼住右手面果間"...好似仲出名過多啦A夢.......
回復 108# 人仔貓

哈哈,我都覺
..."地庫一落樓梯貼住右手面果間"...好似仲出名過多啦A夢.......
人仔貓 發表於 18-6-2012 04:42 PM

x2:67:..............
x2..............
O.K.TAK 發表於 19-6-2012 04:44 AM

雞旺垃圾崗?
這個塲真多黑店,真係要小心。
我試過bid左隻超獸合金魂,他話開盒未玩過,到番屋企拎黎玩時,發現象戰机下盤條條fing,仲以為原本係咁,但心已好唔舒服。後來我唔放心又bid過另一隻,到同賣家吹水中先知新品未玩既象戰机係絕冇呢個問題,除非隻野畀人玩到狂變形,跟住我咪拎隻快快手回番畀間黑店,前後蝕左五百! 奉勸大家,道行高先好挑戰自己,如對隻野—知半解既話,干祈唔好去他那處買野
話說有一次去煙時點good字頭果間睇下野,係鋪頭收銀果到就見到大雄個fd果條婆娘係到櫃台到幫手收二手野...其實d兩間野係未同一班人經營既呢!?!?!?事關d兩間鋪d態度好到呢...:52:
回復 114# dls06519

唔係麻....原來係FD 黎嫁??????
真係小心啲
無問題~請check PM
監獄兔 發表於 18-6-2012 10:29 AM

ching
小弟都想知多的
thanks ~:64:
頭像被屏蔽
becareful this shop. always sell 2nd hand product as new product.
呢間野, 同地牢個四眼仔真係相映成趣, 咁多年仲係度真係奇蹟
佢同地庫一落樓梯貼住右手面果間(個老闆係個4眼佬,好似叫亞仇),經常互相交換貨賣,小心呀!!
宮澤熹一 發表於 18-6-2012 02:05 PM

蛇鼠一鍋, 狼狽為奸, 可恥!!