Toysdaily 玩具日報

[新品消息] The Joker 2.0 collectible is coming soon!

頭像被屏蔽
Hope HT can produce 2 bodies (Normal ver + Thief ver) in a box this time :64:
又話iron man 有dx既:44:
頭像被屏蔽
Agree, 對於無上隻嘅人(包括我),雙頭雕真係好吸引,如果無雙頭雕,好似船長咁可以換面(不同表情/有 ...
Pixiv 發表於 6-6-2012 11:28 PM

換臉,good point. 如果真係,真係一野重擊EB!
放左隻DX01都係等呢一刻
我覺得如果無外套,就好似T800無皮褸一樣,不完美。
而且個人不太喜歡又大件的配件,真係無位了 ...
toysbear 發表於 6-6-2012 11:42 PM

我覺得HT無論點出都好, 巨地應該會保留住舊ver原有唧價値,
就好似大大所講T800, DX版無露鐵骨唧手臂, 相反舊唧ver版有.
依隻一定要入了!!之前dx01出果陣仲未留意到hottoys,依家留意到已經為時己晚,又唔想高追,依家出2.0真係超正!:$
我等到啦!!!!!!!!!!!幾時開訂呀:$
唔會比你走甩架啦!!:53:
我又睇下 HT 你有乜板斧, 令之前每隻小醜都入既我, 會再買多隻 !! :58:
正:71: 錢已hold
我覺得HT無論點出都好, 巨地應該會保留住舊ver原有唧價値,
就好似大大所講T800, DX版無露鐵骨唧 ...
thiam 發表於 7-6-2012 01:11 AM

Yes. 我好認同,但警察服和沒化妝頭已是DX01的獨有。如果連最基本服大褸都無,那2.0真係買張枱椅回家?
出左官圖先講,之前重要等大貨,到時又係例飛比官圖差幾成!
又話iron man 有dx既
mingming914 發表於 7-6-2012 12:00 AM

Ironman 一定有dx ,不過要出多幾個不同版本先!
我等到啦!!!!!!!!!!!幾時開訂呀
唔會比你走甩架啦!!
sonsonsun 發表於 7-6-2012 01:30 AM

一陣係動漫展特別版:45: 呵呵!甘含蕉了:44: