Toysdaily 玩具日報

[新品消息] The Joker 2.0 collectible is coming soon!

if 2 bodies and 2 head sculpt, 1.6K is good enough
blackhawkdownhk 發表於 7-6-2012 11:08 AM

Luke is $2000:no:
^_^^_^^_^^_^
Luke is $2000
^_^^_^^_^^_^
ckc882000 發表於 7-6-2012 11:19 AM

Star War license is expensive I guess.... :(
Star War license is expensive I guess....
blackhawkdownhk 發表於 7-6-2012 11:25 AM

Maybe la:die: :die: :die: :die:
回復 147# ckc882000

神級又如何 ? 無保證又如何 ? 最少官圖我睇到 THOR 2.0 係好過 1.0 ,況且睇到 HT 係有心改好 ! 對於無入 V.1 既玩家(好似我咁)有 V.2 買, 2 K 點都好過 係阿 WU 入果 D 杏家炒既人....
回復 154# ryantsang84
咁又唔好咁講,我相信如果師兄你早入坑,
訂多兩隻,都會咁做,
斷估你唔會有錢唔賺,正價出讓咁"正義"呱....????
我冇Ver1.,而家出Ver2.就肯定會訂...!!!!!!!
回復  ckc882000

神級又如何 ? 無保證又如何 ? 最少官圖我睇到 THOR 2.0 係好過 1.0 ,況且睇到 HT 係 ...
ryantsang84 發表於 7-6-2012 11:38 AM

Thor 就各花入各眼:DD
回復  ryantsang84
咁又唔好咁講,我相信如果師兄你早入坑,
訂多兩隻,都會咁做,
斷估你唔會有錢唔賺 ...
kafai1978 發表於 7-6-2012 11:47 AM

所有炒玩具都係要杏家產:(
Thor 就各花入各眼
ckc882000 發表於 7-6-2012 11:48 AM

改後Thor,頭雕的確似好多,
但個膊頭位就.......:69:
回復 155# kafai1978

又唔係咁講呀∼師兄!   邊個會估到炒到咁勁...貴幾佰入我都 OK∼ 有時太離譜 ! 真係媽媽聲!  點都好,我只會訂一隻...志在玩!
改後Thor,頭雕的確似好多,
但個膊頭位就.......
kafai1978 發表於 7-6-2012 11:56 AM

好似差吾幾:(
^_^^_^
回復  kafai1978

又唔係咁講呀∼師兄!   邊個會估到炒到咁勁...貴幾佰入我都 OK∼ 有時太離譜 !  ...
ryantsang84 發表於 7-6-2012 11:58 AM

咪就係囉,好多人都係"博一博、單車變摩托",
炒唔炒得起,人地都係真金白銀正價買,
炒得起咪好彩囉,
好似Predator S三兄弟咁,
差唔多半價放又點計呢?
唔可能賣貴左就話人杏家X,
炒唔起就話人低死架...!!!!!
我自己就好小理,價o岩咪入囉,
價唔o岩就玩小隻....!!!!!!!!!!!!!!!!!
其實個價炒得起係由市場決定,不是由炒家同你去決定,如果個價係由炒家決定我諗你自己都會去炒,唔好講到自己咁正義,人地炒家都有風險,你估隻隻炒得起架,人地輸錢果陣就拍手掌,賺錢就唔底得,做人唔係咁架,香港自由市場,有人買就有人賣,玩具唔係必須品,你覺得貴可以唔買,你係鬧就鬧果d炒樓炒麵粉炒鹽果班福街啦,果d就真係陰質錢
回復 162# kafai1978

師兄∼! 誤會! 誤會! 我叫佢地做 杏家炒  :78:  唔係杏家 X
In fact, Market price is a structural economic issue, many guys buy that product may leads the future market price down, there are no right or wrong, for me, I'll buy Toys that I really love, for a period of time, since space and cash issue, I'll sell some....:42: but of coz wanna sell in good price la......
回復  ckc882000

DAMN RIGHT!!!!!!
ryantsang84 發表於 7-6-2012 11:58 AM

:( :( :(
^_^^_^^_^^_^^_^^_^