Toysdaily 玩具日報

[新品消息] The Joker 2.0 collectible is coming soon!

回復  kevinwong4ever

千祈唔好真人發聲呀.....!!
DreamWorks 發表於 22-6-2012 10:05 AM

只不過是打過比喻啫!! ~~~~~~:35:
我個人覺得呢個頭好似溶妝版改左少少咁,期待下一個會再爆DD
頭像被屏蔽
個人覺得銀行同Dx01入面的警察頭先係現時最正的小丑頭
今次這隻感覺硬係差少少咁,可能頭雕師的風格問題
唔係唔好,只係各花入各眼
頭像被屏蔽
個人覺得銀行同Dx01入面的警察頭先係現時最正的小丑頭
今次這隻感覺硬係差少少咁,可能頭雕師的風格問題
...
月心 發表於 22-6-2012 11:57 AM

同意銀行同警察頭的而且確係最神似
今次2.0正常頭唔係話唔似既 某D角度都唔差 只不過驚喜唔算大
但我覺都得比DX01好
反而笑樣頭就真係幾正
Already miss Ver.1 , this is must buy item.
回復 461# hotroys

咁我見你咁有研究話01唔似,咪想聽你講有乜唔似?都唔知點解o2出01就忽然唔似?隻公仔擺得耐會變臉?
我仲記得01出post嗰陣個個話似,都係算吧啦,有D人可能真係買唔到01咪死話隻o1唔靚,想買咗D人冧價,等仲買2.0時開心啲,又要話o1出得唔好要俾多D錢買過。我雖然有01不過呢隻我都會買,橫點都買咗成百隻咪豪埋俾HT,我呢D玩家,又唔怕啲舊跌價,買唔到又唔會眼紅人哋有得玩
頭像被屏蔽
頂,VlP有Gift無折,有折無Gift

最大問題係,折咗就平168,捐錢就150...

咁係咪要折再捐錢買Gift,平啲又可以做善事,皆大歡喜呢?
頂,VlP有Gift無折,有折無Gift

最大問題係,折咗就平168,捐錢就150...

咁係咪要折再捐錢買Gi ...
558558 發表於 22-6-2012 06:00 PM

我都咁諗,
問左HT,HT話唔得,,,,,,
要90%就唔可以捐錢...:38:
你$1680九折再加150買bonus=$1662
Vip要bonus=$1630預訂優惠價咋
唔好再叫gift喇因為真係已經唔係禮物要自己比錢買的
回復 468# fatestay
咁150真係捐咗去既話又唔可以咁計既.........:78:
lee隻一定要入幾時出?
回復  kevinwong4ever

唔止呢度架,度度都係,無所謂啦,大家有得玩就好...!!
DreamWorks 發表於 22-6-2012 09:36 AM

支持~有得玩就得:66: