Toysdaily 玩具日報

[新品消息] The Joker 2.0 collectible is coming soon!

話唔似同埋無誠意果啲咪就係仆到去訂果啲囉
toms110 發表於 21-6-2012 09:31 PM

分分鐘可能係一邊排緊隊,一邊上td話唔訂:66:
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
呢度D師兄好多都鐘意一路插—路排隊∼
見怪不怪…人有我有麻∼見咁多人訂冇奶油自己唔訂∼
插去排隊訂你又唔知∼所以插左先∼冇蝕底∼
呢度D師兄好多都鐘意一路插—路排隊∼
見怪不怪…人有我有麻∼見咁多人訂冇奶油自己唔訂∼
插去排隊訂你又唔知∼所以插左先∼冇蝕底∼
我有ver1,  衣服, 造型, 感覺同ver1差唔多, 如跟枱同櫈, 我又無乜興趣.
我諗只有双頭調, 双造型先吸引到我. 希望是吧.
其實插嗰班可能係喺老虎度放緊dx01同搶劫版,自問唔係咩專家,不過見到張圖都無投訴,攞定五舊。
明天應該都仲系空窗期,上星期至開黑寡婦,無乜理由咁快開JOKER2.0,話曬呢一隻都系熱門0野,HT唔會攞嚟攝時間呱?:58:
明天應該都仲系空窗期,上星期至開黑寡婦,無乜理由咁快開JOKER2.0,話曬呢一隻都系熱門0野,HT唔會攞嚟攝時間呱?:58:
必訂:71::71::71:
你連第一隻都留住就知你有愛,我估你唔只20%會入,而係起碼60%會入.....dx1既大眼仔,要好過佢話咁易..... ...
neo.L 發表於 13-6-2012 05:19 AM

其實就冇話要好過 DX 1 先入既 ~ :58:
如果有雙頭雕或特別表情既話我都會好好考慮...:73:
今日終於出埋相...如無意外應該會比師兄講中, 60% 入埋呢隻...:35:
我覺得唔同既表情真係好緊要, 話哂我買就係買頭雕既雕工嘛 ! :67:
所以一直以來, 我最鍾意並唔係升得最貴既 DX 1, 而係隻 Bank Robber ~:71:
回復 416# fannyabc128

冇錯!!!配件真係好緊要~!!快D出實物啦!:$
今次訂4隻!!:71::$
其實就冇話要好過 DX 1 先入既 ~
如果有雙頭雕或特別表情既話我都會好好考慮...
今日終於出 ...
frankylick 發表於 22-6-2012 12:19 AM

我都係鍾意打劫版個頭
請問點解台面張圖,佢個頭可以向上望既,定係真人相黎架??