Toysdaily 玩具日報

[新品消息] The Joker 2.0 collectible is coming soon!

請問點解台面張圖,佢個頭可以向上望既,定係真人相黎架??
jackie1011 發表於 22-6-2012 01:43 AM

果張係劇照,不過DX有可動眼,一樣做到向上望
其實就冇話要好過 DX 1 先入既 ~
如果有雙頭雕或特別表情既話我都會好好考慮...
今日終於出 ...
frankylick 發表於 22-6-2012 12:19 AM

Bank Robber真係好野黎,我當年都冇訂,都係後追,但都只係多少少(太耐唔記得.....)

呢隻我實訂,經過bw事件......唔快手d渣都冇........
if expensive, how to buy 2 pieces :56:
回復 442# gn01911426
但係張劇照係連條頸都有向上顎!所以我先覺得奇怪,hottoys D 技術已去到咁既景介!
實在睇唔出同1.0有咩分別~"~
xxsss 發表於 22-6-2012 03:42 AM

a little bit the mouth....:67:
xxsss 發表於 22-6-2012 03:42 AM

個樣咁大分別都睇唔出?...
好!! 齊齊等 !! 希望吾使排到好似black widow咁就得勒 , 不過應該都吾會既 , 呢度都好多師兄又話吾似又 ...
dvddvdhk 發表於 21-6-2012 09:25 PM

算把啦!! 呢度嘅特色就係一路插,一路排隊比錢!! :38: 慣了 :67:
回復 449# kevinwong4ever

唔止呢度架,度度都係,無所謂啦,大家有得玩就好...!!
頭像被屏蔽
如果個妝可以溶d 就好了
so far ok, 但無bank個頭咁型
不過一隻都冇, 為左套衫都要去排

btw 早一兩個星期去見到好多人排black widow
其實HT野點訂, 越早訂越早拎貨?
"其實HT野點訂, 越早訂越早拎貨?"
Yes
回復  kevinwong4ever

唔止呢度架,度度都係,無所謂啦,大家有得玩就好...!!
DreamWorks 發表於 22-6-2012 09:36 AM

咪係囉!! 所以自己鍾意咪得囉:ar: 話知佢唔係100%似,又無真人發聲!! :34:
回復 454# kevinwong4ever

千祈唔好真人發聲呀.....!!
o吾係麻 , 點解我覺得 1.0 好似靚 D ? :50: