Toysdaily 玩具日報

[新品消息] The Joker 2.0 collectible is coming soon!

嘩!等到頸都長埋!終於等到了!
以HT之前Mark1、T800做法,
我諗都係改頭雕,再加小小配件就算。
我冇Ver1.,呢隻訂硬...!!!!!!
等到你啦!我估係熔妝頭雕
fannyabc128 發表於 6-6-2012 03:43 PM

同意啊!! 呢個場景一定是熔妝頭雕!!
分分鐘做埋植髮.....必入呀!!!!:66::71:
都話左EB將會動漫節出,考活先出手架啦!
正!上次1.0買得一隻,今次要3隻!
最希望係跟多套護士服!警察服出鏡唔夠兩秒都出過,套戲只差護士服無出過仲要長時間過警察服咁多.
同意啊!! 呢個場景一定是熔妝頭雕!!
分分鐘做埋植髮.....必入呀!!!!
cheer 發表於 6-6-2012 04:46 PM

應該唔做植髮,因為植髮是1/4才比較好做
如果1/6做了植髮,成本一定增加
做得唔好就冇人買;做得好就影響1/4銷量
都話左EB將會動漫節出,考活先出手架啦!
正!上次1.0買得一隻,今次要3隻!
買買買 發表於 6-6-2012 04:47 PM

hahaha~~瞓身大手買入?? :34:
:52:
應該唔做植髮,因為植髮是1/4才比較好做
如果1/6做了植髮,成本一定增加
做得唔好就冇人買;做得好就影響 ...
edmund 發表於 6-6-2012 04:49 PM

有道理!!
The Joker 2.0 好可能動漫節開訂~~:71:
頭像被屏蔽
囚牢版有可能係溶妝,卓椅連背景card board可以預期。

爭在價錢,價啱可以起雙。:)
今年真年同 HT 血拚..... :*
dx01 joker…炒家的末日…炒到天價終於賤過地底泥了…
fannyabc128 發表於 6-6-2012 04:00 PM

警察版始終獨一無二.......
近期ht d 野連番失手,有大圖先算:45:
最希望係跟多套護士服!警察服出鏡唔夠兩秒都出過,套戲只差護士服無出過仲要長時間過警察服咁多.
woowoobb 發表於 6-6-2012 04:48 PM

導演唔批護士服版權出嚟,無可能有大廠會出.....

可惜。