Toysdaily 玩具日報

[新品消息] The Joker 2.0 collectible is coming soon!

BATMAN第三集有可能有JOKER ...
可能會加埋個肚痛肥佬 幻想中:73:
頭像被屏蔽
x2
我估 2012 年平均每位師兄 or 師姐最少手楂 7-8 張 HT 單...........
Mr.DL 發表於 6-6-2012 04:07 PM

7﹣8張有LA!慘在E+先至6月頭!我吾敢想到年底又會有幾多單了!已經是嚴選的了!!!
This is must buy item, since I had miss the DX01 Version.
Really Nice! Must Have!
而家嘈嘈哄鬧又番出,到時見到prototype正,咪又走去訂呀!
會唔會等到動漫節先開訂呢?
即係2.0唔係DX01啦......

我好LIKE DX01多D....2.0有咩分別??? 有無大大可以幫忙解答一下
hope there is a new head!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
HT 今年好恐怖AR~
出個不停:30:

冇位擺了,,,,,,,,,,,,,,,,,:80:
其實當年見到DX01同BANK ROBBER覺得唔似戲裹人所以冇買,當咁多位師兄POST啲相出嚟又覺得好好玩,不過實在又唔想高追,終於等到番出今次真係唔會再MISS,而且今時今日既技術我相信會更似,而ENTERBAY又話會出不過好似1/4,今次真係可以擁有第一隻JOKER.

JOKER 2.0 嚟啦~

即係2.0唔係DX01啦......

我好LIKE DX01多D....2.0有咩分別??? 有無大大可以幫忙解答一下
Usteakum 發表於 6-6-2012 04:22 PM

DX的吧!圖中左下角有DX字樣的。