Toysdaily 玩具日報

查看: 8252|回復: 21

[分享討論] 想儲返lee兩隻孩記ironman~~~~~

雖然mark 2 無乜誠意...........同mark 3個模一樣.........心口連幾粒窩釘都唔加返d落去...............身型比例亦不及後期出的ironman, 不過儲開都想儲齊佢.....但依家周圍好似唔覺有............
呢2隻我當年都係一出即買~
try taobao                 .
想當年我為咗呢個系列幾乎隔日去斗斗巡舖,好彩最後都買齊,:80:

但係呢set嘢啲qc真係嚇死人,花油、甩油、油過界、流眼淚、金色透底等,你講得出的問題都有齊,所以如想bid都要有心理準備:70:
甩油上色問題極度嚴重  可動又差

我選擇左山口MK2代佢
呢兩隻真係唔掂,我有隻mark iii,最唔掂係手掌,纖細到...
不過我好件似曾經見過ins一樓間格仔舖有,你可以去碰碰運氣
開面具果隻MARK 2 質素OK WOR~
開面具果隻MARK 2 質素OK WOR~ SNAP ON ARMOR
我入山口就把那兩隻賣掉了....
雖然山口比例也不是很好 但比hasbro第一集的產品好
大慨這個月入手了Mark I及這兩款
Mark I及III也沒甚麼大問題,但Mark II QC。。。像是戰損版
呢個Series 最正係Iron Monger 同MK1  其他都可以唔要
雖然mark 2 無乜誠意...........同mark 3個模一樣.........心口連幾粒窩釘都唔加返d落去..... ...
toysmale 發表於 6-6-2012 03:41 AM

點解唔入山口果兩隻!
http://www.youtube.com/watch?v=tlcr8L4chvI

MARK2 d 色:69: .....好灰, 根本唔係銀, MARK 3還 OK
唔係因為情意結都唔想儲返
點解唔入山口果兩隻!
avengers2012 發表於 6-6-2012 10:43 PM

山口已靚價入左mark 2, 如mark 3現價再靚d會入埋,

孩記雖然可動性不及山口, 但感覺實淨好多, 感覺唔同
回復 8# 消遙丸

乜Mark 2有開面具version咩?
我有人頭加開胸甲嘅Mark 3咋喎。