Toysdaily 玩具日報

查看: 9499|回復: 21

[玩具攝影] 2012 Last Christmas 埋齋 (Art-Figure Expendables - Lee Christmas)

Art Figures-AF-010-Soldiers of Fortune
初次玩Art Figures, 整體都幾好, 係個頭唔太似, 鐵線手就有好有唔好!

仲有拍埋Hottoys龍伯時比較大件咗少少...
:what:

最後換咗goahead嗰個頭 ,

(呢個頭似係早期brother production 個 transporter頭再改新上色)

OK, 癈話少說, gogogo!

1.

2.

3.

4.

加味精
5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

謝謝, 祝2013繼續開心玩玩具!
:77:
goahead個頭 `19 淘寶賣哂
在那買
師兄,正相!:71:
2013繼續努力!:77:
正圖
我反而覺得art figures果個頭有神韻多d
ART FIGURE 可能計劃做李連杰
goahead個頭 `19 淘寶賣哂
在那買
Neymar 發表於 31-12-2012 10:30 PM

買了很久, 在雞旺, 之前都post過

師兄,正相!
2013繼續努力!
EDMONDLUN 發表於 31-12-2012 10:31 PM

謝謝, 新年快樂!

正圖
我反而覺得art figures果個頭有神韻多d
GTO 發表於 31-12-2012 10:33 PM

可能某D角度有神韻,
不過個形就唔太似, 各有喜好啦!
請問這隻幾錢,thanks!:handshake:
請問這隻幾錢,thanks!:handshake:
回復 6# joo200456789

你早買真好,,,,我唔知- -
我一直留意TONY STARK
正相...攪到我心癢癢~~~:shiny:
講真ht隻龍哥同佢配套差唔多,但價錢差成倍,希望其他廠出多啲好野俾其他人多啲選擇
師兄影得好靚!! 劇照一樣!!
呢個頭同呢個FIGURE 係絕配!!
無goahead 個頭, 我都唔會考慮入AF-010~
請問這隻幾錢,thanks!
frankiejoyce 發表於 31-12-2012 10:57 PM

約7xx, 另外個頭1xx

回復  joo200456789

你早買真好,,,,我唔知- -
我一直留意TONY STARK
Neymar 發表於 31-12-2012 10:58 PM

可能會再番貨呢

正相...攪到我心癢癢~~~
MAX 發表於 1-1-2013 12:59 AM

[魔鬼mode]入啦, 入啦!:57:

講真ht隻龍哥同佢配套差唔多,但價錢差成倍,希望其他廠出多啲好野俾其他人多啲選擇
emilykls 發表於 1-1-2013 01:25 AM

HT figure最平都over1k 起跳, 膠箱都成8舊!

師兄影得好靚!! 劇照一樣!!
呢個頭同呢個FIGURE 係絕配!!
無goahead 個頭, 我都唔會考慮入AF-010~
kimlam 發表於 1-1-2013 02:58 AM

謝謝, 可能會再番貨呢!
正相:71:
但配多個頭又貴左D:78:
師兄好圖!!

頭雕似唔似就見人見智,不過Artfigure嘅套裝一向造工都算keep到水準,配件精緻,有少量舊化,素體不差。個價仲一路keep到七字頭,抵玩。