Toysdaily 玩具日報

查看: 7718|回復: 19

[詢問] 各位幫幫手。fbi and lee christmas會買邊隻

我只會入一隻。。但新手。。唔知邊隻好d...感謝各位
fbi

您的JJ長度不符合要求。 當前長度: 吾夠,要駁長
LEE CHRISTMAS 既配件得好少~
戰術背心, 兩把槍(長短各一), 六把刀....等等
賣點係電影其中一角,
頭雕質素亦唔錯!

但FBI就多好多好多配件,
對新手唻講可能要需時組裝~~ (1 - 3日):unhappy:
但整體質素都好好(頭雕, 素體, 配件)
組裝完成後更有樂趣!!!
唔怕煩既SUGGEST 買FBI感受下玩兵人既玩味~:)
回復 3# fishmomo321

多謝師兄耐心回覆.....fbi要食ya虎價了
Lee Christmas la..... 新手玩FBI 好大可能玩到你驚,除非你超有耐性。
FBI

淨係個頭雕同高可動已經無得輸。

砌兵覺得難的話可以唔上晒D件,選合理的裝備掛上,輕裝都好型。
FBI, 感覺上多好多野玩.
FBI :74: ........................
多謝各師兄....而家唯一就係價錢啦。幾多錢度合理??
頭像被屏蔽
FBI 本來要幾錢? THANKS
唔同o既,LEE係玩電影角色,
FBI就兵人,如果師兄想可玩度高,
就砌下FBI啦,唔算難砌....!!!!

FBl訂價8魚多

如果你純粹貪黑色有型又有得同龍哥一齊玩,我建議買Lee Christmas,不過真係無乜件,好少野玩

FBI 砌嘅話要一定技術,有機會整爛D件,但砌完應該幾有滿足感
回復 11# riverchild
我訂8魚半,不過街價好海鮮.....:@
FBl訂價8魚多  <<< 這個訂價好似係 店子 自己提早收訂的"估價"。 當時Soldier Story 未正式開價.