Toysdaily 玩具日報

查看: 8580|回復: 21

[個人收藏] SoldierStory FBI CIRG - By Calvin

lee隻d質量真係唔錯, 不過個人比較鍾意另一種護目鏡, 所以轉左.
另外照平時一樣做左舊化, 不過lee隻輕手d.

:71::71:FBI又真係幾正~~~
近期大熱~~
支持兵人••••••••••:71:
Figure 靚!師兄圖寫實!讚:71:
:71::71::71::71::71:
有舊化實在咗好多!正!:71:
Very nice item & excelent old modify too :71:
唉....開訂第二日去訂,竟然要等第二水貨囉~!!!!!!
實物無想像中咁型....
師兄的舊化真係非常出色,尤其支槍,金屬感即刻變得非常強烈!
小弟都是因為師兄上個post而入兵人坑!
今日取貨! 滿心期待! 我覺得換長boot會形D! :58:
C兄 真好 可以買到盒好質素既FBI . 但小弟個日攞上手既2盒 D車線真係車得好恐怖 由其件vest !!!
:71:btw , 好手功 !
請教 C hing,
       D 泥沙要點上色先可以咁自然! :71:

回復 2# EDMONDLUN

回復 3# Oldcat

回復 4# 上帝

回復 5# QQ6078

回復 6# O-Boy

回復 7# KKWai

多謝幾位師兄支持~

回復 8# kafai1978

師兄, 可能第二水d質素會好d呢, 我通常玩唔到第一水都會咁諗.

回復 9# dreamtoys

可能我冇上防毒面具、頭盔上面d識別燈, 所以顯得有d單薄. 另外同埋可能我影唔到黑ge感覺..

回復 10# monchii

多謝師兄賞識, 其實我都繼續抱住一路玩, 一路學ge心態, 仲有好多野都未識.
其實玩軍事figure滿足感大d, 可能因為要放心機落去~

回復 11# cmyu

師兄可以參考下"復仇者聯盟"入面d特種部隊.

回復 12# wayne852003

其實有d位都唔係咁得, 不過可能見過d仲唔得ge, 所以算收貨啦~~

回復 14# Spartan113

用"漬洗" 同埋 "乾掃"
漬洗可以滲邊位, 乾掃可以做表面的刮紋.