Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: toysmale

[分享討論] 想儲返lee兩隻孩記ironman~~~~~

回復  消遙丸

乜Mark 2有開面具version咩?
我有人頭加開胸甲嘅Mark 3咋喎。
ice-mocha 發表於 6-6-2012 11:23 PM

人頭加開胸甲果隻mark3我都有, 果隻真係好正~~~~
mark 2開面具我都未見過
回復 11# Just-For-HIM

titanium man都唔差 好detail
不但e wave d膠好軟

我有隻魚雷版im
好差   d膠軟 手腳d紋無胡
曲腳
如果可以要多隻mk vi 都唔要mk iii
人頭加開胸甲果隻mark3我都有, 果隻真係好正~~~~
mark 2開面具我都未見過
toysmale 發表於 6-6-2012 11:29 PM

人頭加開胸甲果隻mark3正????
我入完只係KEEP番個人頭!!!
人頭加開胸甲果隻mark3正????
我入完只係KEEP番個人頭!!!
gumng 發表於 7-6-2012 01:13 AM

此款最重點係可以裝著:  開胸甲, 換手甲同頭盔, 當然可玩性甚高!!
如果only保留個頭我覺得倒不如不要入此款, 此款頭雕應真麻麻, 如想拿這頭雕自改不如選擇其他..

此款吸引在於可裝著, 醉翁之意不在酒~
山口已靚價入左mark 2, 如mark 3現價再靚d會入埋,

孩記雖然可動性不及山口, 但感覺實淨好多, 感覺唔 ...
toysmale 發表於 6-6-2012 10:56 PM

Mk 2 隻色..................
山口隻mk2個價可以咁"靚"當然有佢原因啦
老實講山口同孩記既IM 電影版6吋都係做得其衰
孩記果兩隻可以用貨不對辦既感覺,千萬唔好買,會嘔血的.

山口雖然有心口燈,但係MarkII長短腳.MarkIII個頭雕又係重用.
不過都比孩記好少少....