Toysdaily 玩具日報

[新品消息] Hottoys 动漫展 Comic-Con Exclusives (轉自actoys)

呢一隻一定真。。。
另外兩隻,有小道消息話,一隻 batman,一隻pirates of caribean4(魔盜王4)女主角。。
呢一隻一定真。。。
另外兩隻,有小道消息話,一隻 batman,一隻pirates of caribean4(魔盜王4)女主角。 ...
billsimba 發表於 7-6-2012 01:52 PM

女主角配上之前预告过的骨头座~!!???
最好分會場版(多少少佩件)同正規版,好似Predator甘,一個有頭骨一個無,任君選擇。
咁就皆大歡喜,個個都有得玩lor.....咁HT兩邊客都可以賺哂,我地又唔使捱炒價。
最好分會場版(多少少佩件)同正規版,好似Predator甘,一個有頭骨一個無,任君選擇。
咁就皆大歡喜,個個 ...
買買買 發表於 7-6-2012 02:49 PM

YES!其實咁樣做就真係最好不過!會場咪非VIP會員都有GIFT,而過左會場之後咪做善事,比多$100有GIFT。皆大歡喜又可做善事,$又搵多D!
:66:
YES!其實咁樣做就真係最好不過!會場咪非VIP會員都有GIFT,而過左會場之後咪做善事,比多$100有GIFT。皆 ...
akiaki 發表於 7-6-2012 02:54 PM

絕對同意~~~
此實為皆大歡喜之策!!
希望HT今次可以這樣安排啦!!!:30:
呢一隻一定真。。。
另外兩隻,有小道消息話,一隻 batman,一隻pirates of caribean4(魔盜王4)女主角。 ...
billsimba 發表於 7-6-2012 01:52 PM

又batman,悶唔悶呀?
Batman 忍者服版!?
回復 91# billsimba

好啊。。。出尼D arm ga la.....可以晤洗买!!!!
Batman...???
會唔會係Game版呢...????
如果再加隻鐵甲威龍,
我諗會死得人多...!!!!!!
回復 94# akiaki

老實講,如果考活真心覺得玩具要來玩的話,就應該咁做。仲玩乜野抽韱丫!多舊魚!
到了候活今天的位置,他還會認為玩具只是要來玩的嗎?......玩具已是一門生意、品牌、企業的市場價值......