Toysdaily 玩具日報

[新品消息] Hottoys 动漫展 Comic-Con Exclusives (轉自actoys)

回復 37# kenworld

THOR,2    -AVENGERS 2   :75::75::75:
回復 57# emilykls

我要10個:66:
其實依張圖出左好耐,ht又無係fb度公佈乜野,可信度真係咁高??
班排隊黨hihi又要搵人排隊呀

我唔同佢地癲啦~
頭像被屏蔽
現在H記只剩下DX-01 Joker, MJ Billie Jean還可以炒高價...其它炒高的item都被H記的coming soon打到炒不起來 ...
Vendetta 發表於 5-6-2012 05:44 PM

以前d biohazard呀..........................
一日未公佈點賣法一日都唔洗咁絕望,如果真係唔洗排隊玩抽籤咁仲有D希望,不過其實我自己無乜抽獎運,所以 ...
emilykls 發表於 5-6-2012 03:03 PM

早少少?上年唔係早四五日咩
回復 63# emilykls

消息證實來自sideshow facebook~同bat-pot同一日公佈~~!
早少少?上年唔係早四五日咩
liverpool_chu 發表於 5-6-2012 06:00 PM

我係vip果班黎,早四五日果班係會展門口果班黎
以前d biohazard呀..........................
KAISAR 發表於 5-6-2012 05:56 PM

唔怕今年有Biohazard 6,基本上HT出過D男主角都有齊:36:
    不過亦係avengers後,會令我大出ge Line:70:
大獲鳥,真係好想停,但係心魔驅使下真的停不了
I wasn't going to get even if it was an ordinary release at retail price. Now with the trouble of long queue or "stir fried" price. Easy pass for me :38:
宜家好開始排喇!:78:
上年排咗幾日隊咩都冇..講真打尖唔單係南亞.仲有好多港人排隊黨...佢地一樣咁插..
會場門口排隊, 免了, 舊年vip還可...一個上午而已...