Toysdaily 玩具日報

[新品消息] Hottoys 动漫展 Comic-Con Exclusives (轉自actoys)

我係vip果班黎,早四五日果班係會展門口果班黎
emilykls 發表於 5-6-2012 07:35 PM

唉而家沒vip join
其實HT出這些限量版只會助長炒風,排隊也好,抽籤也好都是多餘LA!D大炒家用多一百幾十人去抽籤的話,機會又係大過我地D平民百姓!HT係想吾比人炒就吾好出D咩鬼野VIP或會場限定LA!
E+炒吾起果D玩具都是因為出左新版,我地D平民百姓先有得受惠。
希望HT吾好再做咁多會場或VIP限定的無謂野!點解日本可在店會賣D會場限定,而HK又吾賣呀!?
回復 77# akiaki

totally agree..........
唔怕今年有Biohazard 6,基本上HT出過D男主角都有齊
    不過亦係avengers後,會令我大出ge L ...
DevilDavidHK 發表於 5-6-2012 07:45 PM

睇咗trailer,好鬼正
希望今次HT會真係出ADA
不過今次好似無wresker,始終後悔當年無買
睇咗trailer,好鬼正
希望今次HT會真係出ADA
不過今次好似無wresker,始終後悔當年無買
etsc4344 發表於 6-6-2012 12:26 PM

希望真係出ADA啦~~等左超耐啦~~有Babydoll的質素滿足了~~不過要全包膠先會靚....
希望真係出ADA啦~~等左超耐啦~~有Babydoll的質素滿足了~~不過要全包膠先會靚....
cheer 發表於 6-6-2012 03:14 PM

都唔一定要全包膠ge,第6集Ada d服裝設定都唔係太露關節
今年有小道消息冇得排隊:66:
至憎...比錢買"難受".... 我年紀大,,冇體力...:72:
好服"動漫節"為左一個限定可以早成個星期前去排隊既人.......
pk 啦 , HT 而家有張 joker 2.0 圖 , o吾通又動漫 ver ??? :50:
pk 啦 , HT 而家有張 joker 2.0 圖 , o吾通又動漫 ver ???
toys991 發表於 7-6-2012 10:02 AM

:angry: don't do this ar....... I want joker ar
Post得上Facebook应该晤会動漫 ver啦。。動漫 ver都宜家都gum秘密
cheer 發表於 6-6-2012 03:14 PM

我想 HT 出 李冰冰 做 ADA WONG 多啲!!

而家玩HT,真係玩到化左,
以前見到鍾意,高追成千都要買,
而家,鍾意咪訂囉,
要排幾日隊,為左隻限定就免喇,
玩小隻又唔使死o既,
真係好鍾意,最多高追5魚內,
咪當俾錢人排隊囉....!!!!!!!
幾型仔喎!!!!!!!
真唔真架?
咁其他2款係咩 ? 有消息未姐...耶